Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Goede speed herkennen?

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor Miauwer » za feb 11, 2017 4:38 pm

snuifduif schreef:Nee, betekend gewoon dat die pep een stuk natter is. Aankaarten bij je dealer dat ie veel te natte verkoopt.

Hij weet er van, geeft zelfs 10% extra ter compensatie op de toch al spotgoedkope prijs haha :P
Avatar gebruiker
Miauwer
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: zo jan 08, 2017 1:28 am
Woonplaats: Alternate reality

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor Burroughs » zo nov 26, 2017 12:52 am

Redelijk oud topic, maar in research-modus hier aan het lezen geslagen mbt. de geur van amfetaminesulfaat. Er is al veel over gezegd, maar weinig met bronvermelding vandaar de volgende links:

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/6055#section=Top

Het sulfaatzout wordt hier omschreven als 'odorless' hetgeen logischerwijs voortvloeit uit de lage vluchtigheid (chemische volatiliteit) van amfetaminesulfaat.

Erowid geeft een lijst met mogelijke onzuiverheden die worden aangetroffen:

https://erowid.org/archive/rhodium/chemistry/meth.impurities3.html#notes

Sommige van deze stoffen zijn vindbaar op pubchem, dingen als formamide ruiken naar ammoniak, andere mogelijke onzuiverheden ruiken als mottenballen (naftaleen). Die laatste wordt door erowid niet genoemd maar wel door Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/History_and_culture_of_substituted_amphetamines#Illegal_synthesis (hier gaat het over synthese van meth, maar de Leuckart-route wordt ook gebruikt voor de synthese van amfetamine).

Formamide is overigens oplosbaar in aceton, waardoor de geur daarvan na uitgebreid wassen weg te nemen zou moeten zijn. Van veel van de andere onzuiverheden kon ik niet direct vinden of ze in aceton oplosbaar zijn en waarnaar ze ruiken.

Uiteraard kan worden aangenomen dat er ook na wassen soms een waarneembare geur blijft, veroorzaakt door sommige niet in aceton oplosbare onzuiverheden. Overigens is dit dan geen cafeïne, blijkens pubchem is ook dat in zuivere vorm geurloos.

Mijn eigen, subjectieve, ervaring is dat een zorgvuldige wassing met aceton inderdaad een zeer fijn, wit en geurloos poeder oplevert.
Burroughs
Newbie
Offline
 
Posts: 1
Geregistreerd: di sep 15, 2015 3:19 am

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor Perry » zo nov 26, 2017 9:28 pm

I don't know who you are, but goddammit wat een lekkere eerste post!
I second that, van wit geurloos poeder na wassen
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor The Dude » di nov 28, 2017 4:43 am

I agree 100% :rock2:
''Well, you know. That's like your opinion, man.''
Avatar gebruiker
The Dude
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 535
Geregistreerd: do feb 24, 2011 11:12 am
Woonplaats: Amsterdam

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor psychedelic23 » di dec 12, 2017 7:37 am

als je van een kabouterlijntje , meteen je vrienden aanspreekt vanuit zeven verschillende hoeken, tegen de schouw aanleunend op alle vensterbanken gaan zittend, ijsberend, en dan gaat pissen , en je pik die verdomd menig vrouw in zwijm deed vallen bij het ontkleden van je boxershort ...is verandert in nrimpelwormpje die enkel voorhuid lijkt en waar je met moeite de voorhuid kan achterover trekken , dan ist wel goede ja.
Maar OT alles is al gezegd de geur de kleur whatevern structuur, pasta , korrelig of poeder, genaaid kan je altijd zijn als jet niet test,
ik heb nvaste dealer en kijk altijd naar de geestelijke staat van je dealer , indien ie zelf goed pept, als ie na decennia zen eigen spul snoepend, nog vinnig is en rad van tong, een gezond uiterlijk vertoond, en constructies maakt op slapeloze nachten die de uitvinding van het wiel lijken te benaderen, wel huil dan als een kleuter die zijn ouders kwijt was op het strand, maar nu zijn vader ziet staan met zen roodverbrande kop, huil dan, en omhels je mentor, je zoektocht is rond, deze man indien ook een boezemvriend (en natuurlijk achter zen rug test je npaar keer de pep , wie is nu naief ) geeft je nooit onder de 67 procent zelfs vaak de heilige graal van 73. En ik merk dat kerels die die source hebben en dat spul nemen, het toch allemaal intellectueel nog mooi op nrijtje hebben. Maar als je pepdealer zijn huis vol camera's hangt waarop de beelden afgespeeld worden op zen eigen telvsieietoestel , zen achttien vuilniszakken uitpuilen, hij je zo snel mogelijk het huis uit wil vooor zjnn bizarre ''je willet niet weten'' bezigheden...heb dan maar argwaan..zeker als jer geen gesprek meer kan mee aanknopen zonder dat hij over zen bekommernissen die ie al geeft van 2009 die niet opgelost raken. Loop dan. tzit em echt in de staat van geest van de dealers hoor...had ook eens een mompelaar die vis zat te eten en boven de hoeren woonde, zonder ons aan te kijken de graten uit zen smoel trekkende, ja, dan denk je wel es.
BTW de inzichzelf gekeerde schizo dealer zit nu gecolloqueerd door een wijf en haar gezin te willen vermoorden met een hamer, hij waande dat er iets was, en was door nshock , drie dagen wakker , door nfoto waar ie met dat wijf opstond weggeshopt ...en er stond een andere kerel bij.
Sindsdien is elke gebeurtenis in zen leven een complot daaruit verder ontsproten, blijven hangen in 2009 , zich zo weg snuivend van de realiteit dat hij weigerd 2017 te herkennen, tot de heren in de witte jassen kwamen,
psychedelic23
Experimenterende Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 46
Geregistreerd: vr jul 14, 2017 8:34 pm

Re: Goede speed herkennen?

Berichtdoor Perry » do dec 14, 2017 4:07 am

Kunnen al die psychedelic23 posts niet verwijderd? Ik word er gvd strontziek van dat iedere keer als ik een topic open 't een bump blijkt te zijn met 'n verhaal met dusdanig laag niveau dat ik me plaatsvervangend schaam...
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13287
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Vorige

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten

Royal Queen Seeds banner