Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Het subforum voor alles wat eindigt op -amfetamine.

Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Schism » ma maart 07, 2011 6:37 pm

Deze mogen we natuurlijk ook niet missen. 8-)

Originele post door lysergine25

Inleiding:
Ivm met de pep epidemie onder onze jeugd. De basement voor onze oude dag, die dus langzaam aan het vergaan is op de slechte pep zonder respect, wou ik een handboek samenstellen voor de onwetende toekomstige pepjunk. Ik sta open voor iedere verbetering in deze topic het is een opensource topic dus als een van jullie iets wil en kan verbeteren dan voeg ik het in het stuk bij en zet jouw credits erbij. PM me je stuk tekst en ik voeg het in .... Verstand van chemie heb ik niet ik kan de feiten alleen maar overkopieren. Dit is eigenlijk maar een snelle schets en ruw in vorm. Opbouwende kritiek is dus zeer welkom .....

Amfetamine oftwel speed a.k.a pep.
Pep is drugs, het is dus nooit gezond, ook al neem je niet veel !
De neus en de maag en ook je kont worden er niet beter op als deze in aanraking komen met de pep. Je tanden moet je dus ook nooit insmeren.
Je kan pep snuiven*, spuiten*, slikken* en pluggen*. voor het pluggen geldt 1 voorwaarde, de pep moet zuiver zijn.

Testen ...

Omdat speed in poedervorm steeds de zoutvorm is, namelijk amfetaminesulfaat, kan je speedsample maximum 73% zuiver zijn. Je sample bevat dan namelijk 73% amfetamine en 27% sulfaat en géén andere stoffen! Als je sample minder dan 73% zuiver is, dan is het dus versneden met andere stoffen. In de testservice komen we poeders tegen met 1 - 73% tegen met een gemiddelde van ongeveer 30%
Credits for Japi-10
.

De dosering ...
Die hangt af van de inname methode en alweer de zuiverheid.
Een zuiver product +40% is de uitgangs standaard, we kiezen een uptijd van 12 uur en meer.
bommetje: 200mg
snuifjes: 6x 50 mg in 6 uurtjes
rectaal: 150 mg
injecteren ????

Wat iemand kan nemen de eerste keer is erg afhanfelijk van het gewicht van de persoon, de zuiverheid en de methode van inname.
De eerste keer kan zowel super intens zijn maar ook erg tegenvallen.

Een quote van Lake gerespecteert pep gebruiker van DF: "Tsja, pep belooft niets anders dan de naam: een oppepper. Ik vind de rush die je er van krijgt heel lekker, maar dat is iets wat je moet leren herkennen en waarderen denk ik. En voor de rest ben je heel alert .. het kan zijn dat je er meer van verwacht had .. ik zou zeggen probeer het nog 1 of 2x en vorm daarvoor nog niet je definitieve oordeel.

Een oud gezegde: The less the better geldt ook voor de pep. De pep heeft tijd nodig om in te slaan en zijn werk te doen. Het waarderen en respecteren is geen onzin van volwassen met ijzeren geduld. Het is de pietpratpraat van speedfreaks die na schande en pijn allemaal tot dezelfde conclusies komen. Met pep doen we rustig aan ........

Bewaren, hoe, waar hoelang ?

Koop online een strijkzak, knip deze op maat en strijk deze goed dicht, zuig hem eventueel goed vacuum.
De pep is nu onbeperkt houdbaar en geurvrij te vervoeren. Stop de zak in een koele plek of vriezer.
Er is geen betere manier !! Pep die uitdroogt verliest ook wat power.

Kittyflippen, candyflippen, en dexflippen ..

Enkele praktijk voorbeelden:

Veel alcohol op een warme dag op een ubergeil strand waar alles hot is ..
Drop je bom of snuif je strotje vol en boost jezelf het leven in, deze combinatie is een zeer aan te raden goede combinatie. De kater zal intens en diep zijn maar het wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Na 16 uur hard en diep trippen op de LSD kan de pep een welkome vriend zijn. Oververmoeidheid bestrijden voor tijdens en na de lsd is een zeer goede combinatie. Er is maar 1 regel, overdoseer je dosis lsd naar 500 mics en neem er 1 capsule bij van 40% amf 300 mg. Op deze trip zul je 16 uur warp 9 vliegen over het veld van Ruigoord. Bij lage dossisen lsd zal de pep de werking sterk doen dimmen. Een hoge dosis pep kan zelfs een stevige trip van 400 mics doorbreken, in nood gevallen heb ik mezelf 2x uit de lsd weten te droppen met een 330 mg pep bom 30 minuten na de inslag van de lsd.
PEP en MDMA heb ik persoonlijk geen ervaring ........
In principe is de pep volgens mij met alles te combineren, zo niet dan volgt er een rectificatie.

Waar moet je nou op letten met pep?
Zuiverheid en percentages is het enige wat telt, geur, kleur en vochtigheid komen pas aan bod als de zuiverheid is geconstateerd. Laat daarom ALTIJD 100 mg testen dat kost niets duurt 2 weken.
Pasta kun je niet snuiven je moet dan eerst wat drogen. Smeer het uit op een schoon papier met je platte creditcard. Wacht 10-20 minuten en schraap het op smijt het op de spiegel en hak het even in poeder. Een bommetje maak je met een vleoitje of je leegt een volle vitamine C capsule. Pasta kun je wel in je capsule doen, de caspule kan smelten ...
enkele pep hoaxen:

Appeltjes pep
Roze pep
Klei pep
Pasta pep

Het is allemaal pep, kleuren zijn niet gebonden aan de kwaliteit.
Roze pep kan net zo goed niets zijn, wiitte pep ook.

Wat is pep ?
Een stimulerend middel waarbij dopamine vrijkomt, je eetlust verdwijnt en je slaapt voorlopig niet. Overactiviteit in alles, zijn de echte pep uitwerkingen. Sex op de pep is een van de betere manieren om flink te genieten van je leventje. Er is Dextro en normale speed, dextro werkt anders op je receptoren. Gevoel is anders, voor sommige beter voor andere niet beter. 70% gewone pep of 70% Dextro pep zijn allebei nogal schaars, omdat de eerste hufter=LEES=De versnijder het meteen versnijdt naar 35% Amf -35 Cafeine....

Pep prijzen en haar kwaliteit.

TESTEN VAN DRUGS IS GEEN TIJDVERSPILLING EN GRATIS:

Bewaar daarom ALTIJD 100 mg teststof en lever het in. Dat kost niets duurt 2-4 weken.

http://www.drugs-test.nl/default10949.html

Prijzen, prijzen, prijzen, een hekel puntje waar iedereen altijd opschept over hoe goedkoop hun bagger is ... lees nog een keertje bagger=straatkwaliteit !!.
Alleen bagger is goedkoop, iemand die 7-10 euro betaald heeft 75% meer kans op een zuiver produkt. Dat sommige irritante elementen zoals Armani7 100% Sugar Cane verkopen als coke is het bedrijfsrisico.
Als de pep niet zuiver is, dan is het eigenlijk niets waard, das al punt 1. Het enige wat je zou moeten interesseren zijn de percentages .... landelijk ligt het gemiddelde op 20-30 meestal in 90 % van de gevallen ook met een everedige hoeveelheid grammen aan cafeine toegevoegt, dus 20-20 of 30-30.

10-20% bad bad bad speed find another middleman !!
20-30% nice product
40-50% excellent speed be proud of it.
50-60% very good quality speed lucky bastard
60-70% very strong speed this is the shit, i want your email.
70-73% the ultimate speed .... there is no better in this form, is your dad a amfettie producer ?

Meest ganbare cijfers, 70% gedeeld door 2 = 35 % gedeeld door 2 is 16 % daar komen dus die 'bekende ' versnijcijfers vandaan.

Zet hier maar is prijzen achter en hou het puur.
Ons prijzen verschillen van kilo prijzen en losse gram prijzen verschillen van bal prijzen. Als je tussenpersoon veel inkoopt dan is de eindprijs laag.
Maar .... dat komt 1-2% voor de rest verkoopt bagger en versnijdt zoveel mogelijk. Kleien dopren achtergestelde landstreken moeten het zwaarst lijden, zi betalen vaak het meest voor de slechtste kwaliteit. Goedkope pep zou je moeten wantrouwen, niet adoreren, je mag je liefde uiten als je testuitslag binnen is. Wees ook zo flink om te melden dat het troep is, vooral aan diegene waar het vandaan kwam. Vooral dit laatste puntje is voor iedereen in zijn eigen voordeel. Niet in mijn, ons, of hun voordeel, maar in jou eigen voordeel ... heel veel tussenpersonen weten zelf ook niet eens beter. Dus verenig je met zijn allen en bespreek het gewoon. Niets is mooier als gelukkige mensen aan alle zijdes.

Hypothetische prijzen voorbeelden.
kg bagger pep 1250-1500 euro ....
kg zuiver pep 70 % 2250-2750
onsje zuivere pep 70% 300-400 euro.
onsje bagger 16% 200 euro
grammetje zuiver pep 70% 7-10 euro
grammetje bagger 16% 5 euro

Dit zijn louter wat richtprijzen er zijn altijd uitzonderingen, als je pa bijvoorbeeld amfetamine boer is dan krijg je het gratizzzzzz !!

Hoe voorkom ik problemen ?
Wees op je hoede, koop nooit zomaar heel veel bouw eerst een contact op en ga het dan testen of zoek iemand die alles al laat testen. Dan als nog laten testen want dealers zijn net autodealers, trailertrash dus.
Vraag de tussenpersoon of hij het percentage weet en waarom hij het niet gewoon laat testen, confronteer hem met de cijfers .... haal ze desnoods zelf op bij het test centrum. Je hebt recht op een zuiver produkt. Je biertje versnijden ze ook niet ..

Wat is respect ? Normen en waarden met peppers.
Pep misbruik wordt zwaar afgestraft uiteindelijk verlies je het gevecht. Niemand kan de pep overwinnen en er zullen periodes komen van geen pep en die geven meer energie dan die pep je gaf. Respectloos omgaan met je pep leidt naar een verslaving en een aangetast uiterlijk. Puisten, neusproblemen, gewichtverlies, maag en darm klachten zijn voorkomende klachten. Klachten die je kunt voorkomen door normaal te doen.

- Neem zo min mogelijk hoe minder hoe beter.
- 1 bommetje 150 mg doet 12 uur keihard gaan, bijnemen is meteen een fout. Ga eerst slapen.
- Neem (indien voorhandig) alleen maar zuivere pep, vermijdt de cafeine.
- Voorkom nassaal gebruik, oraal of rectaal doen het beter en besparen je uiterlijk.
- Slaap gewoon na de pep inname, neem niet bij voor het slapen gaan.
- Neem heel veel vitamines ...
- Eet in ieder geval 1 maaltijd na de 24 uur peprage.
- Verzorg je zelf goed, verwaarloos jezelf niet.
- bij aanhoudende insomnia heb je een van de regels overtreden, Valium kan je dan nog redden.

Waarom heb ik zo'n last van de 'speed' kater ?
Omdat je weigert bovenstaand regels op te volgen ergens overtreed je een van de geboden en daarom ben je nu totaal verk*nkert. Een avondje stappen met heel veel alcohol ketamine ghb en een pakkie peuken geven al een kater die je niet snel zal vergeten, de pep daarvan de schuld geven is niet objectief. Neem is nuchter pep en niets anders .....
De grootste reden voor een echte 'speed' kater is omdat je pep waarschijnlijk nogal vervuild is met cafeine. Cafeine heeft allerlei akelige uitwerkingen op je gevoel en geeft de speed daarom ook een slechte naam. Want met zuivere speed is echt andere koek. Hoe zuiverder hoe minder je mag cq zou moeten nemen, maar vooral hoe minder reststoffen je opneemt. 16% puur is nog net aan te doen, erg zwak maar wel zuiver. Maar ik krijg geen antwoord op de volgende vraag: Ik neem 1000 mg van die pep ik heb dus 160 mg echte amfetamine wat is die andere 840 mg !!! die ik naar binnen werk. Dat vertellen ze mij niet op het testcentrum, aanvulling van jullie is daarom welkom.

Insomnia, heel veel schaapjes tellen en mastruberen.
Als je echt alle regels blijft overtreden dan krijg je te maken met insomnia, het slapen zal dan niet meer lukken, je lijd aan slapeloosheid. Eis niet teveel van jezelf, probeer in ieder geval te douchen alles boenen en ga met oogdruppels lekker liggen in je warme bed. Rust sluit je ogen, als je 10 minuten wegdoezelt ben je weer klaar wakker ga eruit en eet iets. Eten en orgasmes zullen je naar het 2 niveau dragen ... een langer tukkie dan 10 misschien 30 minuten. Iedere happie helpt je naar je winterslaap toe, je hoeft niet te verwachten dat je na 200 mg 40% pep na 12 uur kan slapen. Om de slaap te kunnen vangen moet je je lichaam voorbereiden en je geest ook.

Mijn piemel is verdwenen en ik wil vanavond nog neuken.
Je had die sappige meid mee gevraagt voor wat ruig paalwerk. Thuis gekomen krijg je een hartkramp bij het aanzicht van je goede oude vertrouwde penis. Bij de juiste hoeveelheid speed krimpt de penis naar een grootte waar niemand trots op wil en kan zijn. Zelfs de grootste harde palen veranderen in een miniatuur worm, zo klein dat het voorhuidje zelfs niet terug getrokken kan worden. Maak je geen zorgen, met de juiste technieken en een lieve begripvolle gretige meid komt echt alles goed. Sterker nog het wordt de avond van je leven. Heel veel viagra is niet meer dan een blauwe peppil. De concentratie is je grootste vijand, op de pep verlies je die soms met als gevolg een slappe worm met een op hol geslagen paringsdrift. Hij kan echt weer zo hard en groot wotrden als ie vroeger was ... en waar het is geen onzin je kan ontiegelijk diep klaar komen klaarkomen op de pep. Als alles alsnog tegenzit:

- Vermijdt combinaties met heel veel drank, probeer het alelen op de pep.
- Neem een warm bad of een hete douche net zolang tot je lichaam goed warm is.
- Verwarm de slaapkamer goed.
- Verminder je dosis.


Ik ben nu junk hoe geraak ik weer clean!
Je hebt dus alle bovenstaanden waarschuwingen totaal genegeert en je bent lekker hard gegaan op je onsje pep. Nu heb je een serieus probleem ! Goede vraag die ons allemaal zal toekomen, accepteren en aanvaarden.
Pep uit huis gooien, snuivende vriendjes en vriendinnetjes de deur wijzen.
Vrij nemen of ziek melden, ongeveer 2 weken en veel slapen, goed eten, lekker wat sporten en ga veel wandelen. Drijf de amfetamine je lijf uit je leven uit en pak je leven terug zoals het was. Onafhankelijkheid van iedere drugssoort.

Lang leve de amfetamine groep.
De pep is fijn maar wees op je hoede, geef de pep geen slechte naam.
zorg goed voor je zelf, laat in godsnaam iets vaker je drugs testen op de noodzakelijke tekortkomingen.

Voetnoot:
*pluggen=Rectaal=anaal inbrengen.
*slikken=bommetje oraal inslikken.
*snuiven= nassaal opsnorkelen.
*spuiten=oplossen in water en met injectienaald in spuiten.

Met dank aan ... alle DF leden clean en hooked, goed en slecht, zonder jullie allemaal was dit onnodig.-

Stonie
:wink: :wink:

Originele post door lysergine25

Belangrijk!
Drugs Infolijn schreef:Het gebruik van L-tyrosine is af te raden tijdens op na het gebruik van speed! L-tyrosine zorgt namelijk voor meer dopamine. En meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.


Een zeer goede tekst over de ervaring met de eerste paar fase's van amfetamine gebruik kan je hier lezen:
Amfetamine, mijn ervaring ermee.
Laatst bijgewerkt door Schism op zo maart 27, 2011 4:17 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
Schism
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2684
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:28 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Johan » ma maart 07, 2011 6:48 pm

Zo, die is een sticky. :)
Avatar gebruiker
Johan
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6922
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor maniac » vr maart 18, 2011 8:40 pm

Pascal schreef:Hypothetische prijzen voorbeelden.
kg bagger pep 1250-1500 euro ....
kg zuiver pep 70 % 2250-2750
onsje zuivere pep 70% 300-400 euro.
onsje bagger 16% 200 euro
grammetje zuiver pep 70% 7-10 euro
grammetje zuivere 16% 5 euro


volgens mij is 16% niet zuiver, en hoort dat bagger te zijn;)

maar verder echt hele handige dingen om te weten, bedankt;D.
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor FuntCase » zo maart 27, 2011 4:14 pm

WTF is pep echt zo goedkoop?:S
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor maniac » zo maart 27, 2011 7:12 pm

Jep
Quasi diepzinnige oosterse shit
Avatar gebruiker
maniac
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 266
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 10:15 pm
Woonplaats: Noord-Nederland

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor FuntCase » di maart 29, 2011 2:44 am

Damn binnenkort ff halen dan :kleuter: :rock: :snort:

(ja ik ben een "pep junk in spé")
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Rooos » vr apr 01, 2011 4:33 pm

Jammer dat het illigaal is, tis zo raar en moeilijk om er aan te komen. Maar als ik wat xtc op heb, en ik sta strak, dan worden mn ogen helemaal groot en kaken dik. Kan je ook met een kleine hoeveel heid er gewoon er normaal uitzien en toch beetje lekker actief zijn? of zit dat er niet in :lol:
Rooos
Newbie
Offline
 
Posts: 5
Geregistreerd: vr apr 01, 2011 1:30 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor TOK » za apr 02, 2011 10:53 pm

amen
BEWARE
Today: The Doctor
Tomorrow: You
TOK
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 101
Geregistreerd: za apr 02, 2011 9:02 pm
Woonplaats: ongeveer hier

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Salientje » zo apr 10, 2011 11:58 pm

Misschien kan iemand dit plaatje invoegen in die topic ?

Het is een flesje vloeibare amfetamine die de wielrenners vroeger als favoriet hadden in hun dopingkoffertjes.:woeh:

:love:
the gate to heaven is behind this secret door ....
if you can see the door you are blessed, if you can´t see the door

U ARE DOOMED !!
Avatar gebruiker
Salientje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:21 am
Woonplaats: Gevangenis Dendermonde Belgie

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor FuntCase » ma apr 11, 2011 2:31 am

opgelost waarin?
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Salientje » ma apr 11, 2011 7:30 am

Het is dus geen sulfaat amfetamine meer, het percentage zal vermoedelijk tegen de 100% aanlopen.
Het is dus geen 73% pasta opgelost in water of zoiets, het is de meest de zuivere vorm van amfetamine maar dan voor bij de 73% sulfaat basis.

Tussen de 73% en de 100% zitten we in het vloeibare spectrum maar of het nu water is of wat dan ook dat weet ik echt niet.

Dat kan iemand anders ons wel haarfijn uitleggen !! Ik moet nu een schone injectie naald hebben zodat ik die spritz kann spritzen im meinem Korper!! Jawohl Pfanzer Flusse !!

:woeh:

:love:
the gate to heaven is behind this secret door ....
if you can see the door you are blessed, if you can´t see the door

U ARE DOOMED !!
Avatar gebruiker
Salientje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:21 am
Woonplaats: Gevangenis Dendermonde Belgie

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Sublimo » ma apr 11, 2011 2:03 pm

Salientje schreef:Misschien kan iemand dit plaatje invoegen in die topic ?

Het is een flesje vloeibare amfetamine die de wielrenners vroeger als favoriet hadden in hun dopingkoffertjes.:woeh:

:love:


Waar moet het staan ?

Salientje schreef:Tussen de 73% en de 100% zitten we in het vloeibare spectrum maar of het nu water is of wat dan ook dat weet ik echt niet.


Waarschijnlijk aqua pro injectione.
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Salientje » ma apr 11, 2011 9:01 pm

free base noemen ze dat ..... klinkt wel geil
the gate to heaven is behind this secret door ....
if you can see the door you are blessed, if you can´t see the door

U ARE DOOMED !!
Avatar gebruiker
Salientje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:21 am
Woonplaats: Gevangenis Dendermonde Belgie

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Carlitos » di apr 12, 2011 9:24 am

Ik ken iemand die het oraal nam gewoon op ze tong kwam en whuppa goain denk,
Avatar gebruiker
Carlitos
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 100
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 8:06 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor FuntCase » zo apr 17, 2011 2:42 am

Carlitos schreef:... en whuppa goain denk,


:conf: :conf: :conf: :conf:
Demons run when a good man goes to war
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
The battle's won, but the child is lost
Avatar gebruiker
FuntCase
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 229
Geregistreerd: vr feb 25, 2011 6:33 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor beanhead » di jul 05, 2011 9:14 pm

Salientje schreef:Misschien kan iemand dit plaatje invoegen in die topic ?

Het is een flesje vloeibare amfetamine die de wielrenners vroeger als favoriet hadden in hun dopingkoffertjes.:woeh:

:love:

FREEBASE! :love: :love:
Better living through chemistry
Avatar gebruiker
beanhead
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 254
Geregistreerd: di feb 22, 2011 4:39 am

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Salientje » zo sep 04, 2011 8:05 am

trek in een bom Zonder cafeine GVD !!! kk lijers zijn allemaal oplichters !!!


:mad:
the gate to heaven is behind this secret door ....
if you can see the door you are blessed, if you can´t see the door

U ARE DOOMED !!
Avatar gebruiker
Salientje
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 205
Geregistreerd: do feb 24, 2011 10:21 am
Woonplaats: Gevangenis Dendermonde Belgie

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor arjan1234 » ma okt 31, 2011 1:10 pm

Salientje schreef:Misschien kan iemand dit plaatje invoegen in die topic ?

Het is een flesje vloeibare amfetamine die de wielrenners vroeger als favoriet hadden in hun dopingkoffertjes.:woeh:

:love:


Ter info: in een flesje zit 10ml. Een flesje kost al gauw 35 euro.
Per ml zat in de laatst aangenomen test 184mg op basis van 100% waarde speed, net zoals ze bij pillen de 100% waarde geven van de mdma wat erin zit (vaak wordt dit flesje geweigerd bij het testcenter, zeker nu ze landelijk max zo'n 100 samples testen per week met voorrang op pillen).

Het is overigens niet 100% freebase. Zo uit mijn hoofd was het iets van 88%. Hoe het exact gemaakt wordt weet ik niet, maar dit zijn de cijfers voor zover bekend bij mij.
Ik heb er zelf altijd een aantal van liggen. Persoonlijk vind ik de prijs echt te hoog vergeleken snuifpep.
10ml van dit spul is bij 70% speed gelijk aan 2,63 gram en bij 40% speed gelijk aan 4,6 gram. Dus daarom vind ik de prijs nogal heftig. Maarrrr er was enige tijd geen goeie speed te krijgen, maar deze flesjes waren gewoon in al die maanden wel te verkrijgen, dus dan is het wel handig.

Sowieso is mijn gebruikerservaring dat de kater absoluut niet groot is (waarschijnlijk vanwege de puurheid), terwijl het gebruik de 1e keer ervaring evenaart (elke keer weer). Een halve milliliter voor beginners. Een hele milliliter voor doorgewinterde gebruikers... en je bent sowieso de komende 12 uur wel zoet (zonder de behoefte om bij te pakken).
arjan1234
Newbie
Offline
 
Posts: 10
Geregistreerd: di feb 22, 2011 3:17 am
Woonplaats: Den Haag

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Claviceps » wo nov 09, 2011 6:10 pm

Pascal schreef:Waarom heb ik zo'n last van de 'speed' kater ?
Omdat je weigert bovenstaand regels op te volgen ergens overtreed je een van de geboden en daarom ben je nu totaal verk*nkert. Een avondje stappen met heel veel alcohol ketamine ghb en een pakkie peuken geven al een kater die je niet snel zal vergeten, de pep daarvan de schuld geven is niet objectief. Neem is nuchter pep en niets anders .....
De grootste reden voor een echte 'speed' kater is omdat je pep waarschijnlijk nogal vervuild is met cafeine. Cafeine heeft allerlei akelige uitwerkingen op je gevoel en geeft de speed daarom ook een slechte naam. Want met zuivere speed is echt andere koek. Hoe zuiverder hoe minder je mag cq zou moeten nemen, maar vooral hoe minder reststoffen je opneemt. 16% puur is nog net aan te doen, erg zwak maar wel zuiver. Maar ik krijg geen antwoord op de volgende vraag: Ik neem 1000 mg van die pep ik heb dus 160 mg echte amfetamine wat is die andere 840 mg !!! die ik naar binnen werk. Dat vertellen ze mij niet op het testcentrum, aanvulling van jullie is daarom welkom.

Er is wel een degelijke biologische basis voor een pep kater die niet perse toe te schrijven is aan vervuiling. De voornaamste reden hiervoor is dopamine depletion, doordat amphetamine en soortgelijke stimulanten de concentratie van dopamine in de hersenen op extreme wijzen verhogen (doserings gebonden) bijvoorbeeld door het reversen van de dopamine re-uptake transporters. In leken taal zou je kunnen zeggen dat in principe met een groter ratio dopamine uit de neuron "geknepen" word waardoor er een tekort ontstaat.

Dit tekort is onder anderen wat je een "kater" geeft bij de comedown van amphetamine omdat dopamine concentraties betrokken zijn bij aspecten zoals motivatie, beloning, stemming, concentratie etc. etc. Eigenlijk kun je het zien als de tegenovergestelde effecten die je ervaart op amphetamine.

Daarnaast heb je ook nog te maken met norepinephrine deze heeft ook een invloed op aspecten zoals stemming, concentratie vermogen. Er is bijvoorbeeld ook een link tussen norepinephrine disfunctie en depressie.

Afhankelijk van de vervuiling en puurheid van je pep kan dit natuurlijk een additief effect hebben waardoor de comedown nog zwaarder kan zijn. Wetenschappelijk en dus objectief gezien is er wel een degelijke relatie tussen de comedown en zeer zuivere pep. In bepaalde maten is bij soortgelijke stimulanten hetzelfde te constateren denk bijvoorbeeld aan methylphenidate die op soortgelijke wijze dopamine en norepinephrine beïnvloeden. Bij overmatig gebruik en hoge doseringen van ritalin zal er ook een comedown aspect zijn.

http://www.cnsforum.com/imagebank/item/ ... fault.aspx
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Intoxication » ma dec 05, 2011 6:33 pm

ik vindt die prijscategorie eigenlijk echt helemaal nergens op slaan van bagger/goede pep heb ook al mensen gehoord die voor 1k 1500eur betaalde 70% (niet ik duh)

ik raadt ook iedereen aan die van plan is goed door te snuiven om vooraf goed te eten, speed doet je langer doorgaan dat je denkt, als je daarbij niet genoeg eet, spreek je nog meer je reserves aan in je spieren (=grotere dip dag nadien)
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Maddog » do dec 15, 2011 12:38 am

doe een druppel op een halve gram poedersuiker en laat dat testen. als de uitslag 90% suiker is, dan heb je goede shit
Avatar gebruiker
Maddog
Woef
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1473
Geregistreerd: ma sep 19, 2011 11:36 am

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Oppepper » do dec 15, 2011 1:52 pm

arjan1234 schreef:
Salientje schreef:Misschien kan iemand dit plaatje invoegen in die topic ?

Het is een flesje vloeibare amfetamine die de wielrenners vroeger als favoriet hadden in hun dopingkoffertjes.:woeh:

:love:


Ter info: in een flesje zit 10ml. Een flesje kost al gauw 35 euro.
Per ml zat in de laatst aangenomen test 184mg op basis van 100% waarde speed, net zoals ze bij pillen de 100% waarde geven van de mdma wat erin zit (vaak wordt dit flesje geweigerd bij het testcenter, zeker nu ze landelijk max zo'n 100 samples testen per week met voorrang op pillen).

Het is overigens niet 100% freebase. Zo uit mijn hoofd was het iets van 88%. Hoe het exact gemaakt wordt weet ik niet, maar dit zijn de cijfers voor zover bekend bij mij.
Ik heb er zelf altijd een aantal van liggen. Persoonlijk vind ik de prijs echt te hoog vergeleken snuifpep.
10ml van dit spul is bij 70% speed gelijk aan 2,63 gram en bij 40% speed gelijk aan 4,6 gram. Dus daarom vind ik de prijs nogal heftig. Maarrrr er was enige tijd geen goeie speed te krijgen, maar deze flesjes waren gewoon in al die maanden wel te verkrijgen, dus dan is het wel handig.

Sowieso is mijn gebruikerservaring dat de kater absoluut niet groot is (waarschijnlijk vanwege de puurheid), terwijl het gebruik de 1e keer ervaring evenaart (elke keer weer). Een halve milliliter voor beginners. Een hele milliliter voor doorgewinterde gebruikers... en je bent sowieso de komende 12 uur wel zoet (zonder de behoefte om bij te pakken).
'Ik zeg altijd maar: beter opbranden dan uitdoven.'
-Jules Deelder
Avatar gebruiker
Oppepper
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 702
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:31 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Einstein » do dec 15, 2011 3:51 pm

Salientje schreef:Tussen de 73% en de 100% zitten we in het vloeibare spectrum maar of het nu water is of wat dan ook dat weet ik echt niet.

Freebase amfetamine is niet in water oplosbaar, dus water zal er wel niet bij zitten :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor J-C » do maart 29, 2012 12:29 am

Zijn er manieren om je speed beter te laten werken? Ik denk aan L-tyrosine, piracetam, maalox...
J-C
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 127
Geregistreerd: vr feb 10, 2012 9:20 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Drugs Infolijn » wo mei 30, 2012 10:22 am

Het gebruik van L-tyrosine is af te raden tijdens op na het gebruik van speed! L-tyrosine zorgt namelijk voor meer dopamine. En meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Johan » wo mei 30, 2012 11:06 am

Drugs Infolijn schreef:Het gebruik van L-tyrosine is af te raden tijdens op na het gebruik van speed! L-tyrosine zorgt namelijk voor meer dopamine. En meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.

Geld dit ook voor mucana pruriens?
Avatar gebruiker
Johan
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6922
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Ivo » wo mei 30, 2012 11:09 am

Drugs Infolijn schreef:Het gebruik van L-tyrosine is af te raden tijdens op na het gebruik van speed! L-tyrosine zorgt namelijk voor meer dopamine. En meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.

Goed om te weten :) Ik heb dit even toegevoegd aan de eerste post, zodat de mensen die dit lezen het zeker zien.
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7859
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Drugs Infolijn » wo mei 30, 2012 2:51 pm

Wat we op internet kunnen vinden over mucucna pruriens is dat ook dit middel het dopaminegehalte verhoogt. Daarom geldt ook hier weer het verhaal: meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.
De Drugs Infolijn is een dienst van het Trimbos-instituut en wordt financieel ondersteund door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.
De Drugs Infolijn (0900-1995, € 0,10 p/min) geeft betrouwbare informatie en adviezen over drugs en druggebruik. Kijk ook eens op http://www.drugsinfo.nl en op http://www.drugsenuitgaan.nl.
Avatar gebruiker
Drugs Infolijn
Trimbos Professional
Offline
 
Posts: 193
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 4:12 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Stefaan » wo mei 30, 2012 3:08 pm

Drugs Infolijn schreef:Wat we op internet kunnen vinden over mucucna pruriens is dat ook dit middel het dopaminegehalte verhoogt. Daarom geldt ook hier weer het verhaal: meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.


Vitamine c werkt als sterke antioxidant en kan dus een beschermende werking hebben tijdens pep, of wat dan ook wat het dopamine gehalte verhoogt? Bij mdma gebruik beinvloed dit (niet duidelijk in literatuur bewezen, maar wel wat ik erg duidelijk ervaren heb) de intensiteit van je trip negatief (als je voor, tijdens en na je trip vit c slikt). Zou dit bij speed niet zo zijn? Ik dacht dat het bij mdma een wat blokkerende (en dus beschermende) functie had, en bij pep dus meer alleen een beschermende functie? Of zou het bij pep ook het effect verminderen?

http://www.erowid.org/chemicals/mdma/md ... cle3.shtml
Stefaan
Ja en nu?
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2410
Geregistreerd: ma jun 06, 2011 2:14 pm

Re: Het Handboek voor de PEP junk in spé.

Berichtdoor Davinci » do mei 31, 2012 1:58 am

Gman007 schreef:
Drugs Infolijn schreef:Wat we op internet kunnen vinden over mucucna pruriens is dat ook dit middel het dopaminegehalte verhoogt. Daarom geldt ook hier weer het verhaal: meer dopamine is meer oxidatieve stress en daarom meer kans op hersenschade.


Vitamine c werkt als sterke antioxidant en kan dus een beschermende werking hebben tijdens pep, of wat dan ook wat het dopamine gehalte verhoogt? Bij mdma gebruik beinvloed dit (niet duidelijk in literatuur bewezen, maar wel wat ik erg duidelijk ervaren heb) de intensiteit van je trip negatief (als je voor, tijdens en na je trip vit c slikt). Zou dit bij speed niet zo zijn? Ik dacht dat het bij mdma een wat blokkerende (en dus beschermende) functie had, en bij pep dus meer alleen een beschermende functie? Of zou het bij pep ook het effect verminderen?

http://www.erowid.org/chemicals/mdma/md ... cle3.shtml


Ja, het zal sowieso effect hebben. Ik vraag mij alleen af of dat echt zoveel effect heeft.
Hoe meer dopamine, hoe meer kans op hersenschade gaat op. Mucucna Pruriens zal ook dus het beste pas na je kilo pep binge genomen worden ipv ervoor...
You have to know the material you're writing about before you alter it.
Avatar gebruiker
Davinci
Omnia fert aetas
Donateur
Offline
 
Posts: 1504
Geregistreerd: vr maart 04, 2011 1:47 pm
Woonplaats: Permanent ++

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Speed

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten

Royal Queen Seeds banner