Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

DMT: handboek

Tripmiddelen die je in de natuur kan vinden horen hier thuis, zoals paddo's en cacti, maar je kunt hier ook terecht voor bvb herbal xtc.
Als je het in een smartshop kunt vinden, is de kans groot dat het hier hoort.

DMT: handboek

Berichtdoor psych-out » ma feb 21, 2011 9:53 pm

Wat is DMT
DMT is een wit/gele, scherpruikende kristallijne vaste stof met een smeltpunt van 49-50 graden Celsius. Het is onoplosbaar in water maar wel oplosbaar in organische stoffen en waterige zuren.

DMT is een ruim aanwezig bestanddeel in de bast van Virola calophylla en wordt ook gevonden in:
1) de zaden van Anadenanthera peregrina
2) de zaden/schors van Mimosa hostilis, gebruikt in het oosten van Brazilië om een drank genaamd ajuca of jurema te maken
3) de bladeren van Banisteriopsis rusbyana, die worden toegevoegd aan harmaline drank, verkregen uit andere planten van het Banisteriopsis geslacht om oco-yage te maken
4) de bladeren van Psychotria viridis, dat ook wordt toegevoegd aan Banisteriopsis dranken.

het word ook nog in de volgende planten gevonden...
Acacia bark : 0.71% NN-DMT
Acacia maidenii bark : 0.36% NN-DMT
Acacia simplicifolia bark : 0.86% NN-DMT
Mimosa hostilis : 1% NN-DMT
Virola shoots & flowers : 0.44% NN-DMT
Desmanthus illinoensis root (bark): 0.34% NN-DMT
Pilocarpus organensis : 1.06% 5-MeO-DMT
Phalaris tuberosa : 0.10%NN-DMT ; 0.022% 5-MeO-DMT ; 0.005%5-OH-DMT
Phalaris arundinacea ('net gossip) : 0.060% NN-DMTPsychotria species : 0.200% NN-DMTGeschiedenis
DMT werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1931, en aangetoond als zijnde hallucinogeen in 1956. Het bleek aanwezig te zijn in veel plantensoorten (Acacia, Anadenanthera, Mimosa, Piptadenia, Virola) en is een belangrijk bestanddeel van natuurlijke hallucinogene snuifmiddelen (cohoba, parica, yopo), zaden en dranken.
Tijdens de psychedelische revolutie was DMT een populair middel voor een korte, zeer spectaculaire trip. Het werd de "lunchtrip" genoemd, omdat je het bij wijze van spreken om kwart over twaalf in je middagpauze kunt gebruiken en om half twee weer nuchter op kantoor bent. Maar wat je intussen hebt meegemaakt, is buitengewoon.In 1971 werd DMT illegaal in de Verenigde Staten, wegens de '1971 Convention on Psychotropic Substances'.
Zoals zo veel magische middelen, is DMT al heel lang bekend bij sommige Zuidamerikaanse Indianenvolken. Zij bereiden een poeder uit boombast, dat yopo wordt genoemd, en blazen dit met pijpjes in elkaars neusgaten. Yopo is een van de twee bestanddelen van Ayahuasca. Qua samenstelling is het vrijwel identiek aan synthetisch DMT.

In de jaren negentig duikt DMT weer op. Het is populair in Amerika bij, zoals het weekblad Newsweek schreef, "serious psychonauts". In Engeland wordt het eveneens weer gebruikt en ook in Belgie zijn we het tegengekomen. Als partymiddel wordt het met marihuana of tabak of kruiden in een joint gerookt. Het veroorzaakt dan een buitengewoon sterke roes, maar toch is die niet te vergelijken met de entheogene ervaring die het geeft als je het puur gebruikt.

Chemische eigenschappen


naam: N,N-Dimethyltryptamine
chemische naam: N,N-Dimethyl-1H-indole-3-ethanamine
alternatieve chemische naam: 3-[2-(dimethylamino)ethyl]indole, DMT
chemische formule: C12H16N2

DMT is een afgeleide van tryptamine, die wordt gevormd door methylgroepen te vervangen door de twee hydrogene atomen die verbonden zijn aan het niet-aromatische nitrogene atoom in het tryptaminemolecuul.
Zowel het moederbestanddeel tryptamine en het N-methyltransferase systeem die het tot DMT kunnen omzetten, bestaan in mensen maar er is nog geen bewijs dat DMT in levende wezens gevormd kan worden. DMT is echter wel geïdentificeerd in het bloed en urine van zowel gezonde mensen als schizofrene patiënten, maar de oorsprong en de functies daarvan zijn nog onbekend.

Effecten
Effecten zijn als die van LSD maar vaak intenser. Omdat pure DMT niet oraal ingenomen kan worden komen de effecten plotseling op en deze kunnen zeer overweldigend zijn. De term 'mindblowing' had voor deze drug uitgevonden kunnen zijn. Gedachten en visioenen komen met grote snelheid langs, evenals het gevoel de tijd te overstijgen en een gevoel dat de dingen hun vorm hebben verloren en zijn omgesmolten in een spel van trillingen. Het kan een effect opleveren van directe transportatie naar een ander universum.

DMT moet worden gecombineerd met monoamine oxydase remmers (MAO-remmers) om na inname via de mond actief te worden en hallucinaties te veroorzaken. Dit is het geval met het sjamanistische brouwsel ayahuasca.
Een ongewone eigenschap van DMT is de snelle aanvang en korte duur van de trip. Binnen vijf minuten na inname worden de pupillen al groter en gaat het hart snel kloppen, is er een hogere bloeddruk meetbaar en aanverwante vegetatieve storingen die doorgaans tijdens de rest van de ervaring blijven duren.
Binnen 10-15 minuten is de ervaring op zijn hoogtepunt, wat gekarakteriseerd wordt door hallucinaties met open of gesloten ogen en uitdrukkelijke beweging van het gezichtsveld.
Het is dan moeilijk om je gedachten te kunnen uiten, om je te concentreren op een bepaald onderwerp. Er is ook een stemmingswisseling naar euforie met lachbuien, maar er kunnen ook momenten zijn met paranoïde ideëen, waarbij angsten kunnen ontstaan en gedachten die de voorbode van een staat van paniek kunnen zijn.
De gebruiker is grotendeels weer symptoomvrij na 60 minuten, hoewel er nog wat overgebleven effecten kunnen zijn tijdens het uur daarna.
Wanneer het via roken geïnhaleerd wordt is de tijdsduur nog korter en de aanvang van de trip nog eerder, al binnen 10 seconden. Daarop volgt een korte periode van volledige bedwelming van 2-3 minuten, en na 10 minuten is de toestand van de gebruiker weer volledig normaal.
Bij hogere doseringen zijn er nog meer lichamelijke symptomen, en deze overschaduwen zelfs de psychedelische ervaring bij meer dan 150 mg.

Gebruik
Als je het rookt of ïnjecteerd...
Bij intramusculaire injectie komt heel plotseling activiteit op gang bij 30 mg, en een complete psychedelische ervaring wordt meegemaakt bij 50-70 mg (75mg geïnjecteerd, 30mg via inhaleren).
De meest gebruikelijke manier om DMT te inhaleren is de volgende.
Zorg dat je een 'freebase' pijp of bong hebt, met een zo lang mogelijke 'trechter'. Hier doe je een zo groot mogelijk fijnmazig filtertje in. De DMT mag niet aan de randen van het filtertje zitten, omdat het dan smelt en erover heen duppelt. Houd er een aansteker onder en inhaleer diep en langzaam. Zorg dat de vlam niet direct de DMT aanraakt want dit zal het vernietigen; het smelt en verdampt snel dus de truc is dat de hete lucht die vrijkomt door de pijp heen moet gaan. Het is niet moeilijk om dit te doen en de luchtkamer vol witte DMT damp te krijgen.
Bij iedere teug damp dien je je adem zo lang mogelijk in te houden. Adem uit en inhaleer direct opnieuw. Na ongeveer 10 seconden verschijnen de fysieke effecten als eerste: er zal direct een trilling door het hele lichaam zijn.
De intensiteit van de effecten is geen betrouwbare maat voor de dosering DMT die je hebt genomen. Blijf het net zolang inhaleren tot dat alle afgewogen DMT is verdampt.
is de hierboven gegeven uitleg nog niet helemaal duidelijk dan kan deze link (lysergine25,Hoe rook ik de DMT en in wat voor pijp !! Het handboek ....) je misschien beter helpen, hier staan foto's,... bij.
http://www.drugsforum.nl/viewtopic.php?f=7&t=13166

plaats
Wanneer je DMT neemt zorg dan dat je in een comfortabele en vertrouwde omgeving bent, het beste is een verlichte kamer waarin je kunt liggen of zitten. Een shot DMT nemen terwijl je staat zal je bijna zeker doen neervallen wanneer het inslaat.
De aangeraden dosering is 30 a 40 mg, deze moet worden afgewogen. Doses van minder dan 25 mg leveren alleen fysieke effecten op, terwijl je op de grens van de psychedelische effecten blijft. Doses tussen de 25-30 mg zijn gewoonlijk niet genoeg om de volledige reeks aan unieke DMT effecten zoals beschreven te ervaren.
Doses van meer dan 55 mg, vooral wanneer je goed en lang de damp in je longen houdt, kunnen HEEL erg sterk zijn en worden niet aangeraden aan mensen die voor de eerste keer DMT willen gebruiken.

Een niet-fysieke realiteit.
Het is al intrigerend genoeg dat DMT van nature wordt geproduceerd in de hersenen van mensen en andere zoogdieren, en dat het de neiging heeft buitenzintuiglijke waarneming en uittredingen te bevorderen. Maar wat het nog fascinerender maakt is het gevoel dat gebruikers krijgen, dat zij buitenaardse intelligenties ontmoeten.
Een psychedelica-expert, Terence McKenna zegt in zijn boek The Archaic Revival dat "je in een DMT- trance entiteiten ontmoet". Hij noemt deze wezens "tryptamine-mannetjes", die volgens hem "afspiegelingen zijn van een daarvóór verborgen en plotseling autonoom gedeelte van onze eigen psyche". Na zijn eerste DMT-ervaring was McKenna geschokt door het gevoel dat er "in het hier en nu, één quanta verder, een heel universum met actieve intelligentie voortdendert, dat het menselijke voorbij, hyperdimensionaal en volkomen buitenaards is".
Het gevoel contact te hebben met buitenaardse entiteiten is niet zo maar een subjectieve ervaring van een of twee experimenterende tijdgenoten. In het verleden aten Haïtianen zaden van Piptadenia Peregrina om met hun goden te communiceren. Vandaag de dag heeft de DMT-onderzoeker Peter Meyer geopperd dat "het fenomeen van ogenschijnlijk buitenaards contact zo indrukwekkend is [tijdens een DMT-sessie] dat de zaak grondig moet worden onderzocht".

Alternatieven
De korte duur van de ervaring maakt de intensiteit verdragelijk, en voor sommige mensen ook wenselijk. Er bestaan twee andere psychedelische synthetische drugs waarbij de methylgroep van DMT is vervangen door een hogere basis.
De drug DET is in dezelfde doses actief als DMT en de effecten duren iets langer; ongeveer anderhalf tot twee uur. DPT is ook langer actief en heeft minder bijwerkingen.

De wet
DMT valt sinds 1966 onder de opiumwet

Combinaties
Het is niet aan te raden om DMT met andere drugs te combineren.

Waarschuwingen
DMT is geen partydrug: in een stille ruimte zijn de effecten het meest vermakelijk. Zorg ook dat er een of meer vrienden aanwezig zijn die je in de gaten kunnen houden en de pijp van je over kunnen nemen. Je zult namelijk sneller dan je beseft in trance zijn en dan is bewegen niet zo eenvoudig meer en heb je mogelijk je ogen al gesloten.
Probeer niet op te staan. Neem zeker geen deel aan het verkeer. Bestuur geen zware machines.
Mensen die emotionele of psychologische problemen hebben moeten zich ervan bewust zijn dat DMT meer moeilijkheden kan veroorzaken.
Mensen met schizofrenie of mentale ziektes in de familie moeten weten dat psychedelica deze problemen kunnen veroorzaken.
Synthetische DMT is uitgebreid getest door medische autoriteiten in Europa en Amerika. Het is helemaal veilig met geen blijvende lichamelijke effecten bij bovenstaande doseringen. Echter, omdat gerookte DMT de bloeddruk heel snel omhoog brengt is dit niet goed voor mensen met een hoge bloeddruk of hartproblemen.

Links
http://www.azarius.nl/encyclopedia/17/DMT/
http://www.drugsinfo.net/uitjebol/dmt.htm
http://nl.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine
...
filmpje met uitleg,... ivm DMT:
http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=28650

MV
filmpje met uitleg over hoe DMT te roken:
Laatst bijgewerkt door psych-out op do dec 19, 2013 12:19 am, in totaal 4 keer bewerkt.
Avatar gebruiker
psych-out
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 45
Geregistreerd: zo jul 24, 2011 12:41 am
Woonplaats: de maan, krater 25

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Pickwick » di maart 22, 2011 8:37 pm

DMT staat bovenaan op mijn lijstje van yet to do before I die, bedankt alvast voor deze info. 8-)
An intellectual is a person who's found one thing that's more interesting than sex.
-Aldous Huxley-
Avatar gebruiker
Pickwick
Newbie
Offline
 
Posts: 22
Geregistreerd: di maart 01, 2011 9:20 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Intoxication » di maart 29, 2011 9:56 am

deze ga ik binnekort nog eens doen, whoop :grin: :grin:
coke is bloedvergieten
je gebruikt, je bent medeplichtig
Avatar gebruiker
Intoxication
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 586
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 12:15 pm
Woonplaats: Gent (Main City)

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Dennenboom » wo maart 30, 2011 8:36 pm

Deze MOET ik binnenkort echt nog eens knallen.

Eerste poging in -5 buiten in de sneeuw gedaan, milde kennismaking maar niet goed gelukt.

Hierbinnen windstil wil ik knallen... :love:
Avatar gebruiker
Dennenboom
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 501
Geregistreerd: di feb 22, 2011 7:01 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Kraak » do apr 07, 2011 1:45 pm

Oh wat was het weer heerlijk 8-) nog steeds zwaar onder de indruk van de trip 15 minuten geleden!
DMT kan je echt niet haten, tis zo geweldig, alleen gaat het zo snel op :mad:

Gerookt met 'the machine' pijpje, zoals altijd simpel en geweldig. Geen nieuwe DMT in gedaan gewoon op goed geluk, zat nog genoeg in de staalwol voor een geweldige trip :kleuter:
viewtopic.php?f=10&t=937 (pijp handleiding)

Raad dit echt iedereen aan :]
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Speakerfreak » vr apr 29, 2011 6:18 pm

Is het met Dmt zo dat je mogelijk bang wordt van je eigen vrienden? (ik ken iemand die bijvoorbeeld op Lsd ineens bang werd van een vriend)
Of ben je zover heen dat je sowieso niet bereikbaar bent voor je vrienden? (als ze tegen me praten, weet ik dan wie ze zijn en voelt dat vertrouwd?)

Bedankt alvast ^^
Ik was ooit weg, maar wanneer dat weet ik niet meer....
Avatar gebruiker
Speakerfreak
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di maart 15, 2011 2:39 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Petrovic » vr apr 29, 2011 6:41 pm

Speakerfreak schreef:Is het met Dmt zo dat je mogelijk bang wordt van je eigen vrienden? (ik ken iemand die bijvoorbeeld op Lsd ineens bang werd van een vriend)
Of ben je zover heen dat je sowieso niet bereikbaar bent voor je vrienden? (als ze tegen me praten, weet ik dan wie ze zijn en voelt dat vertrouwd?)

Bedankt alvast ^^

De mogelijkheid bestaat er, maar DMT is niet bepaald een middel om rond te lopen. Over het algemeen trippen de mensen op DMT met de ogen dicht omdat dit het meeste spectaculair is. Als je 50mg goed binnenkrijgt ben je even weg en ook niet bepaald aanspreekbaar. Je valt dan gewoon weg, ¨KO¨.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Speakerfreak » vr apr 29, 2011 9:23 pm

Hm okey, ja ik wil over 2 maanden een hallucinerende trip gaan doen, ik weet alleen nog niet welk middel het fijnst is om mee te beginnen.
Dmt spreekt me aan omdat het kort duurt, maar het is wel de meest heftige?
Paddo's trekt me eigenlijk niet zo omdat het volgens vrienden het minst stuurbaar is en ontzettend goor.
Lsd, is dat wel aan te raden als eerste middel?
En weer een ander zei dat 2c b misschien wel een leuk begin was om te hallucineren.

Klinkt misschien een beetje als 'ik wil dingen zien dus ik kies maar een random middel uit' maar ik wil eigenlijk alleen een beetje research doen ^^
Ik was ooit weg, maar wanneer dat weet ik niet meer....
Avatar gebruiker
Speakerfreak
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di maart 15, 2011 2:39 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Tripper » vr apr 29, 2011 9:31 pm

Speakerfreak schreef:Hm okey, ja ik wil over 2 maanden een hallucinerende trip gaan doen, ik weet alleen nog niet welk middel het fijnst is om mee te beginnen.
Dmt spreekt me aan omdat het kort duurt, maar het is wel de meest heftige?
Paddo's trekt me eigenlijk niet zo omdat het volgens vrienden het minst stuurbaar is en ontzettend goor.
Lsd, is dat wel aan te raden als eerste middel?
En weer een ander zei dat 2c b misschien wel een leuk begin was om te hallucineren.

Klinkt misschien een beetje als 'ik wil dingen zien dus ik kies maar een random middel uit' maar ik wil eigenlijk alleen een beetje research doen ^^


Ik zou als ik jou was beginnen met LSD. Paddo's goor? Vind ik reuze meevallen. Je kan er thee van zetten en dan je paddo's eruit halen.
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Petrovic » vr apr 29, 2011 9:37 pm

Kun je aan DMT komen dan?

Ik zelf vind DMT het perfecte middel voor de eerste trip. Het is mooi kort. Je moet er gewoon niet veel van nemen (max25mg). Het is ziek sterk ja, maar als je gewoon weinig ervan neemt is er niets aan de hand.

Zelf vind ik LSD ook wel stuurbaar, in ieder geval beter als paddo´s.

Maar je kunt ook gewoon paddo´s nemen hoor. Als je maar met weinig (halve portie) begint.
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Speakerfreak » vr apr 29, 2011 9:52 pm

Ik kan aan Dmt komen ja ^^

Maar Lsd kan dus prima? Hmm.. dan wordt het kiezen tussen Dmt of Lsd. Bedankt!
Ik was ooit weg, maar wanneer dat weet ik niet meer....
Avatar gebruiker
Speakerfreak
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 67
Geregistreerd: di maart 15, 2011 2:39 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor PoisonDrink » vr apr 29, 2011 9:53 pm

Ik zou gaan voor paddo's. Drogen en in capsules steken, weg smaak. :smokin:
The future's uncertain and the end is always near.
Avatar gebruiker
PoisonDrink
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1888
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:31 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Petrovic » vr apr 29, 2011 9:56 pm

Als dit echt je eerste keer is zou ik zelf eerst een kleine dosis dmt nemen (25mg).
Avatar gebruiker
Petrovic
Wipkip Specialist
Moderator
Offline
 
Posts: 6935
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 9:12 pm
Woonplaats: Onder zeeniveau

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Einstein » za apr 30, 2011 1:33 pm

Paddo's :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Sublimo » do mei 12, 2011 10:29 pm

Einstein schreef:Paddo's :love:


Ook lekker relevant hier. :P
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Einstein » do mei 12, 2011 10:36 pm

Hmm, ja, ik+paddo's+drugsforum is een beetje een rare combinatie, geloof ik :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Sublimo » do mei 12, 2011 10:38 pm

Einstein schreef:Hmm, ja, ik+paddo's+drugsforum is een beetje een rare combinatie, geloof ik :P


Haha. 8-)
I dare you, I double dare you motherfucker, say 'what' one more goddamn time!
Avatar gebruiker
Sublimo
Donateur
Offline
 
Posts: 3672
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:30 am

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Tripper » do jun 16, 2011 1:10 pm

Einstein schreef:Paddo's :love:

DMT is zoveel lekkerder.
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 876
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Einstein » do jun 16, 2011 5:34 pm

Veel mooiere visuals, inderdaad, ben ik sinds gisteren achter. Toen ik dat postte was ik er niet echt bij met mijn hoofd, zeg maar :P
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: DMT: handboek

Berichtdoor kotaku » za jun 18, 2011 9:09 am

Na de LSD staat dit toch stipt op top met wat ik wil proberen :)
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Dopamientje » zo jun 26, 2011 6:11 pm

Kan iemand mij alsjeblieft uitleggen wat een breakthrough precies is?
Avatar gebruiker
Dopamientje
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2417
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:33 am
Woonplaats: Brabant, kut!

Re: DMT: handboek

Berichtdoor sunset unlimited » di jul 19, 2011 6:42 pm

Thanks voor de info, kan niet wachten om het is te proberen, net de documentaire the Spirit Molecule gezien voor wat verdere informatie en ook het doek besteld. Klinkt allemaal erg leuk/geest verrijkend.
In the 1960s, people took acid to make the world weird. Now the world is weird, and people take Prozac to make it normal.
Avatar gebruiker
sunset unlimited
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 64
Geregistreerd: ma jul 18, 2011 5:14 pm
Woonplaats: Den haag

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Chrysopath » di jul 19, 2011 7:02 pm

Vraagje, zou deze bong eventueel geschikt zijn of is het beter om een pijpje aan te schaffen?
Zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten.
Avatar gebruiker
Chrysopath
Always say less than necessary
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2146
Geregistreerd: di jun 14, 2011 2:25 am
Woonplaats: Pappa's SM-zolder

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Kraak » di jul 19, 2011 7:07 pm

Ik zou voor een twisterpijpje gaan, of een eigenpijp maken ''the machine'' werkt goed genoeg voor mij. (handleiding staat in kweek en crea hoekje)
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Chrysopath » di jul 19, 2011 7:28 pm

Sjarel schreef:Ik zou voor een twisterpijpje gaan, of een eigenpijp maken ''the machine'' werkt goed genoeg voor mij. (handleiding staat in kweek en crea hoekje)

Nice! :kleuter:
Een nieuw project voor de avond. Je moet wat in Hollands Venetië.
Zij zien in de aarde een oneindige bron van kaas en botten.
Avatar gebruiker
Chrysopath
Always say less than necessary
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 2146
Geregistreerd: di jun 14, 2011 2:25 am
Woonplaats: Pappa's SM-zolder

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Einstein » di jul 19, 2011 7:33 pm

Zo'n bong werkte bij mij wel goed hoor, moet je eerst een laagje as erin leggen, dan de DMT daarop leggen en daar dan weer een laagje as overheen doen. Geen water erin. Gaat prima :love:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Kraak » di jul 19, 2011 8:13 pm

Of een staalwolletje ipv. as. Werkt voor mij wat beter
You that never done nothin'
But build to destroy
You play with my world
Like it's your little toy
Avatar gebruiker
Kraak
Ik ben een monoliet.
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 594
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 10:23 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Claviceps » zo aug 14, 2011 2:24 am

Kleine toevoeging wellicht al bij veel mensen bekend maar zag het niet direct in het topic vermeld staan. Je kunt met N,N-DMT freebase en in zoutvorm een zogenaamde Pharmahuasca trip ondernemen. Voorkeur voor dit doel heeft de zoutvorm bijvoorbeeld N,N-DMT fumarate omdat dit beter door de maag word opgenomen. Het idee hierachter is op moderne wijze de ayahuasca ervaring te initiëren indien men dat wenst. Het voordeel ervan is dat je ook de maoi dosering kunt aanpassen waarmee je de kans op misselijkheid/overgeven kunt verlagen of helemaal kunt voorkomen. Het is namelijk voldoende om een threshold dosering te nemen van een maoi om de DMT te activeren.

Modern mede ook omdat je van zowel DMT (N,N-DMT) als de maoi de pure geëxtraheerde substantie tot je neemt in een gel capsule. Een NL webwinkel verkoopt bijvoorbeeld Harmine HCl. Als je heel trendy wilt zijn kun je ook voor medicijnen gaan die deze functie vervullen, Moclobemide heb ik vermeld zien staan :kleuter:

Bij een echte ayahuasca brew zijn er nog veel meer alkaloids aanwezig, deze kun je tot bepaalde mate toevoegen door van een maoi zoals syrian Rue of B. Caapi een traditionele thee te zetten of op een andere traditionele wijze het drankje te bereiden. Dit combineer je dan met een gelcap waarin je precies hebt afgewogen hoeveel N,N-DMT je wilt gebruiken.

Trip duur zou ergens tussen de 1-4 uur liggen afhankelijk van je maoi en DMT dosering.
Dosering curve is moeilijk te zeggen er word geadviseerd om max 1 mg per 0.45 kg te pakken. Over het algemeen wordt geadviseerd om laag te beginnen zo rond de 50-75 mg DMT in zoutvorm. Echter als DMT gebruiker denk ik dat je een vergelijking zult moeten maken tussen de uitkomst uit de formule: 1 mg *(gewicht/0.45kg) en een dosering tussen 100-200mg.

Ik moet zeggen dat ik het erg aanlokkelijk begin te vinden op deze manier :geek:

Wat links:
http://wiki.dmt-nexus.me/The_Nexian_DMT ... armahuasca
http://en.wikipedia.org/wiki/Pharmahuasca
Forum: https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... opics&f=52
Sticky: https://www.dmt-nexus.me/forum/default. ... sts&t=1363
Laatst bijgewerkt door Claviceps op di sep 06, 2011 10:16 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Claviceps » di sep 06, 2011 10:15 pm

Kleine toevoeging op mijn vorige post, mijn eerste dosering heb ik op 100mg DMT fumarate gedaan. Voor mij was deze dosering een lichte ervaring en duurde ongeveer 2-4 uur waarbij ik om de zoveel minuten een soort van warme golf vanuit mijn maag voelde omhoog gaan naar mijn hoofd. De piek zelf was tussen 1:10-1:40 uur goed merkbaar.

Mijn eerste ervaring was meer vergelijkbaar met een stevige LSD dosering met lichte visuals. Wat betreft misselijkheid heb ik alleen in het eerste uur heel lichtjes wat gevoeld in mijn maag, in ieder geval niet genoeg om er ongemak van te ervaren.

Dopamientje schreef:Kan iemand mij alsjeblieft uitleggen wat een breakthrough precies is?
Volgens mij is dat als je helemaal van de kaart bent en gelanceerd word in een andere dimensie/realiteit :) Oftewel de dosering DMT is dusdanig dat je contact verliest met onze realiteit en doorbreekt na een andere dimensie/realiteit.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Re: DMT: handboek

Berichtdoor Claviceps » za sep 10, 2011 11:00 pm

De afgelopen week heb ik langzaam de orale pharmahuasca dosis opgebouwd tot 250mg Harmine HCL en 230-240 DMT Fumarate (90% puur) gisteren en holy fuckin shit dat was intens. Zeker niet voor herhaling vatbaar op zo'n hoge dosis :keta: Ik weet niet hoelang het geduurd heeft maar ik heb een zeer intens gevecht gehad innerlijk om in leven te blijven. Het leek alsof ik ieder moment helemaal out kon gaan en nooit meer wakker zou worden.

De ervaring zelf heeft wel iets enorm in mij verandert alsof er een soort schakelaar is overgeschakeld en dat er een donkere wolk boven mijn hoofd is verdwenen die mijn leven negatief beïnvloede. Nadat het allemaal begon uit te werken voelde ik mij als herboren. Ik zal kijken of ik in de komende tijd een iets uitgebreider trip report kan schrijven maar laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen wees niet te royaal met het verhogen van je dosis. DMT is niets om mee te fucken hoe een ervaren psychonaut je ook denkt te zijn.
“Scientists do not speak in absolutes, they present the results that support the hypothesis and the tolerance for error.”
Claviceps
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 902
Geregistreerd: zo feb 27, 2011 6:17 pm

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Natuurlijke Psychoactieven

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner