Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Rollercoaster & rehabilitation

Wil je iets kwijt over je verslaving, heb je een vriend die te veel neemt, of zoek je steun bij het stoppen?
Alles wat met verslavingen te maken heeft hoort hier, of het nu drugs-gerelateerd is of niet.

Rollercoaster & rehabilitation

Berichtdoor kevinoow » di nov 12, 2013 7:49 pm

Hallo allemaal de meeste kennen mij niet, Kevinoow 19.

en ik hou een blog bij over hoe het gaat en wat de planning is aangezien ik aan de bel heb getrokken, omdat ik naast wat gewone shit nu mezelf hebt betrapt op (roes) & verslaving..


13-08-12

Ik weet niet of iemand het verhaal van een gebruiker Jules hebt gelezen of dat hij van mij was maar 2 jaar geleden ben ik op de IC gekomen door een overdosis 25I-NBOME, een vrij wel nog onbekende drug, maar waar als je naar zoekt genoeg horror verhalen over gegaan, ook op het forum. mijn dosis, beweerd op tests 2000 ug....

https://www.erowid.org/chemicals/2ci_nbome/2ci_nbome_death.shtml


Experimenteren?

Op dit moment was ik aan het experimenteren met drugs, ook ervoor met MDMA, pep, en 4FMP bijvoorbeeld, LSD ooit een keer genomen maar niks van gevoeld ook med dosis.
Elke trip of ervaring stond er dan in mn notitieboekje: dat ik op elke high ontsnapte uit mn hole van stress..? ik denk zelf om de realiteit een beetje te ontlopen, veel spanning thuis kon niet me zelf zijn en dan was 1x in de week aan iets, bijvoorbeeld Coke, alcohol, of wat wiet geen probleem. Toen had ik ook in mn notities geschreven, Kevin je ontsnapt als een astronaut elke keer maar weer.

Wat gebeurde er na deze tijd?

Na een weekje ofzo kon niet meer naar de wolken kijken, naar een punt.. Ik kreeg maar stippeltjes,zwart /wit & ruisjes waar als je naar focusst microscopische bolletjes worden die heen en weer gaan, voor je neus langsbewegen. :conf:
wat moest ik nou geloven me hersenen dat het niet kan of mijn ogen :conf:

Na en wereldreis te hebben gemaakt sloop het er denk ik langzaam in, ik ging meer naar festivals ook om te socializeren en gebruikte veel drugs zoals pep,4-fmp, veel pillen en alcohol, elke keer was het net op de rand van doseringen naar de max maar na elk festival werdt elke kater erger, 2-4 dagen kapot en dan gelijk craven, when is the next party oohraah:rock:


The problem

De main factor is dat ik in een vicieuze cirkel zit:

Angst / extreme HPPD + ADHD & paniek aanvallen -----> intentie om te ontsnappen uit de realiteit ------> Gebruik ----- so on, so on...

Na helemaal van de kaart bij de huisarts te hebben gezeten ben ik Doorgestuurd naar Crisisdienst van Lentis, PSYQ & de VNN, ben benieuwd wat er gaat gebeuren, verder moet ik erbij zeggen dat ik me schaam, voor mn ouders familie en iedereen, weet niet meer wat ik moet denken of veranderen omdat ik constant zit te denken... ik weet het allemaal even niet meer


Hoe heb ik aan de bel getrokken?

Onder invloed van oxycontine, 4fmp alcohol weet ik veel allemaal naar de huisarts geweest en echt gezegd dat dit een spoedgeval is, hij heeft me met spoed doorverwezen etc etc.
Now a days, zit ik op de crisisdienst van lentis, doorgestuurd naar VNN, geen flauw idee wat het is maar voordat ik mn symptomen van angst en HPPD kan overwinnen moet ik 100% clean zijn volgens hun, geen druppel drank anders zou ik bouwen op een moerasje.

Nadenken / Familie

Een opname no way :wave:

En ik kon mijn vader niet aankijken gisteren of ik moest al huilen we hebben lekker gegeten zo vader zo zoon gesprekken en beloofd en samen alle troep weggegooid.ik wil niet in de put eindigen, nu kan ik er nog uitkomen, ik ga hoe dan ook door met school en laat de verleiding me niet raken.

donderdag heb ik dus weer een gesprek, nu maar een focus leggen op school. Zelf ben ik bang iets aan te gaan raken op het moment dat ik me ga vervelen aangezien ik in me eentje 12u per dag alleen op me kamertje zit, even uithouden nu ben er heilig van overtuigd dat ik op de ** Koud turkije ** manier kan stoppen met drugs, ik wil het kunnen bewijzen, voor mn familie, maar vooral voor mezelf het moet kunnen, ik wil ze trots op me maken.

Hoe dan ook met school ik ga alles clean doen, als dat niet lukt jammer dan dan ga ik een tandje lager, en so on maar ik wil het clean doen, ik wil weer fatsoenlijk in mn pa's ogen kunnen kijken, ik zie mn familie met tranen in de ogen en dat maakt mij helemaal kapot :( , ik moet stoppen, ik heb zelf de stappen gezet en het gaat godverdomme nu ook gebeuren ook. :evil:

14/10/13

Weer op gesprek bij de crisisdienst, na nu 3 dagen een verveeld gevoel te hebben gehad en last heb gehad van veel cravings, heb ik een voorstel gekregen om nog 6 dagen geen druppel alcohol aan te raken, no alcohol , :snort: , nada noppes. Een soort van '''Voorwaardelijke'' term mag je het noemen want als ik mezelf hierin kan bewijzen niet alleen tegenover die lui maar ook over mezelf groeit me zelfvertrouwen met de dag. Wat tot resultaat zou resulteren in alternatieve medicatie.

Iets beweren is een, nu volhouden 6 to go :rock: , er is licht aan het einde van de tunnel.

17-10-13

Ik begin veel te snel diazepam te gebruiken merk ik zelf, krijg het nogsteeds 10mg voorgeschreven alleen voor 1 week 10, vrienden zeiken ontzettend om ze voor 10eu per stuk te verkopen maarja zelf kan ik moeilijk zeggen bij de psychiater, ben ze kwijt geraakt :#:
Ik verkoop ze niet laten ze maar lekker de tering krijgen :s

Hoe dan ook ik heb het gevoel dat weer helder denk, voel me veel nuchterder en stop even met experimenteren en de drugs for a looong while! * Alsof ik in een mini-psychose was terecht gekomen*

Kutfeiten:

- In de familie zit veel schizofrenie, dat maakt me wel scared.. :s
- Door de Antidepressiva ben ik in 12 weken tijd, 14kg aangekomen is dit normaal bij 'AD'?


20/10/13

Ik heb het vol gehouden, een week lang zonder drugs en drank :woeh: jaja!!!

Dat mag gevierd worden voorlopig voel ik me wel wat nuchterder en ik mag afbouwen met lexapro waar ik nu op 10mg zit voor nog 1 week, na die week 5mg lexapro en daarna door met EFEXOR iemand ervaringen mee?

DEZELFDE DAG

Maar eerlijk is eerlijk de verleiding om tijdens een avondje stappen straks om een lijntje coke te pakken is er wel, op de achtergrond. Dit jaar wil ik het een sneeuwvrije witte kerst houden..
Of stiekem ook weer niet het is een keer in het jaar.. * Ik verwacht alweer de opmerkingen*

Maar goed afbouwen van 10mg --> 5mg ---> en na 2 weken en overstappen op efexor (venlafaxine) ik ga niet al te hoge verwachtingen zetten want dan valt het altijd tegen...


We zijn 6uur verder verder

ik ben de stad samen met een vriendin uit, ik heb de barvrouw ge-charmed en ja drankje voor drankje uiteindelijk was ik na >25 drankjes + 8 shots de tel kwijt geraakt, heb ik van een jongen in een kroeg op de WC, in Groningen een lijn Coke aangeboden, niet te geloven hoe puur, en dat alleen voor z'n drankje vasthouden!

Gevolg; Je hebt het gevoel dat je meer kon drinken dan dat je eigenlijk kan, overmoed doed zelden goed en dat werdt hier zeker het geval. Ik kan me herinneren dat ik bij een bushalte lag en overal blauwe lampjes waren, ik hallucineerde...

De volgende ochtend / middag wordt ik wakker, in een vierkante bak, aka isoleercel. Net buiten Groningen. Het schijnt dat ik onwel ben geworden. Op een adem analyse van de ambulance of politie dienst heb ik uiteindelijk te horen gekregen dat ik 0.774% in me body had... Volgens mij is dit heel erg veel..

Morgen een gesprek bij de psycholoog, ik ben bij de crisisdienst weg maar nu op de gewone afdeling van Lentis & Vrijdag intake bij de VNN, Verslavingszorg N-Nederland.

Ik ben benieuwd, ik ga eerlijk zijn.
Ik verveel me in me nieuwe huis en ben opzoek naar spannende dingen, en in nuchtere staat vind ik dat gewoon niet chill, ik kan er om huilen als ik zie wat voor pijn ik me familie ermee doe. alleen de depressiviteit, angst, HPPD, en de behoefte om in een roes te zitten killt mij gewoon....

Van gebruik naar gebruik fase is geen sprake, alleen vind ik nuchter mezelf niet genoeg, of niet in staat, door mn concentratie problemen,

Verder op school hebben maten en ik veel ritalin op een juiste dosis ingenomen, en zodoende heel veel af hebben kunnen krijgen voor school, een hyperfocus noem ik het..
Met ritalin trek ik deze hyperfocus in 75% vd gevallen aan.
Diazepam lijkt het wondermiddel op dit moment voor alles alleen de neiging om meer en meer en meer te gaan gebruiken wordt met de dag groter,

mijn vader heeft gezegd dat als hij ooit in zijn leven erachter komt dat ik nog een keer drugs gebruik dat ik er alleen voor sta, dat hij afstand neemt van mij en dat hij zich voor mij niet in het openbaar wil schamen door zijn reputatie voor andere mensen. Met mijn moeder heb ik geen contact.

Dit geeft me helemaal geen zelfvertrouwen, zeker absoluut een veel hogere drempel om iets te gaan gebruiken maar jongens... bah bah bah...


:(
Laatst bijgewerkt door kevinoow op zo feb 02, 2014 10:20 pm, in totaal 21 keer bewerkt.
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Ahote » di nov 12, 2013 8:38 pm

Heftig verhaal, ik kan je niet voorthelpen maar sterkte en beterschap man ;)
(ik raad trouwens wel aan om je te laten opnemen)
I do it just to get a rep
Avatar gebruiker
Ahote
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 745
Geregistreerd: di dec 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: België

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor ParadijsVogel » di nov 12, 2013 8:41 pm

Ik zou jezelf laten opnemen en zorgen dat je clean wordt. Wat je de laatste tijd hier op het forum hebt gedemonstreerd is niets anders dan zelfdestructief gedrag en dat zal niet minder worden zonder intensieve hulp.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Basshoven » di nov 12, 2013 8:41 pm

Ik denk dat jij wel toe bent aan een opname, om een antwoord te geven op die vraag. Effe orde op zaken stellen, ontnuchteren, de wereld weer vanuit een helder perspectief kunnen bekijken. Kan veel goed doen. Meer dan je nu denkt.

Ik hoop voor jou dat je die stap durft te zetten en niet voortgaat met het destructieve gedrag wat je hier beschrijft en wat ook doorschemert in andere posts die ik weleens van je gelezen heb.

Je gebruik lost niks op, hoogstens is het een tijdelijke onderdrukking van problemen die daarna, bij ontnuchtering, enkel maar erger kunnen worden, wat je vervolgens naar verder vluchtgedrag zal drijven. Misschien, voordat je jezelf kan laten opnemen, is dat iets wat je goed moet beseffen. Want ik denk dat het voor iedereen duidelijk is dat opname hier niet misplaatst is.

Hoe dan ook wens ik je veel sterkte toe. :)
Basshoven
Offline
 

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor dimethyltryptamine » wo nov 13, 2013 12:40 pm

Opname lijkt me een verstandig idee.

Heel veel sterkte! :wave:
Avatar gebruiker
dimethyltryptamine
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: do maart 28, 2013 10:46 am

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Jcutter » wo nov 13, 2013 12:54 pm

Heb je niet helemaal gelezen, maar ook ik sta aaangemeld bij de VNN:p Denk wel dat ze veel voor je kunnen betekenen en dat je er veel aan gaat hebben. Er zijn meer mensen die soms de verkeerde kant op slaan. Hoef jij je niet voor te schamen tegenover je familie.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.

"You might as well kill yourself, you are already dead."

1 lunatic, 1 ice pick
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Jcutter » wo nov 13, 2013 12:56 pm

HPPD klachten, dat heb ik zelf ook. Schijnt te verdwijnen na een aantal jaren clean zijn. Dus er is hoop. Volg het programma, vind gezondere hobby's en blijf zo ver mogelijk vandaan van alles dat met drugs te maken heeft.
UFO's zijn echt en aliens bestaan.

"You might as well kill yourself, you are already dead."

1 lunatic, 1 ice pick
Avatar gebruiker
Jcutter
Mentally Ill
Donateur
Offline
 
Posts: 4126
Geregistreerd: do okt 10, 2013 9:23 pm
Woonplaats: Borderline.

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor supergabbur » wo nov 13, 2013 1:15 pm

dimethyltryptamine schreef:Opname lijkt me een verstandig idee.

Heel veel sterkte! :wave:
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Klimtox » do nov 14, 2013 11:19 am

Succes man! Je maakt in ieder geval voortgang op deze manier. Voor de rest weet je hoe ik denk na de uren die ik op tiny met je heb gepraat.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor Prototype » do nov 14, 2013 5:26 pm

Klimtox schreef:Succes man! Je maakt in ieder geval voortgang op deze manier. Voor de rest weet je hoe ik denk na de uren die ik op tiny met je heb gepraat.
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Ontsnapping..

Berichtdoor fanatikzor » zo nov 17, 2013 3:10 pm

Ontspanning
Gedaan: Caffeïne, Nicotine, Alcohol, Ritalin, THC, XTC, Speed, Lachgas, Truffels,Paddos, MDMA, Ketamine, LSD, Benzodiazepinen, GHB, Cocaïne, MXE.
Avatar gebruiker
fanatikzor
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 119
Geregistreerd: ma jun 20, 2011 8:33 pm
Woonplaats: huhheh

Re: Ontsnapt!

Berichtdoor kevinoow » wo nov 20, 2013 2:19 pm

UPDATE!!!
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: Ontsnapt!

Berichtdoor knetterspetter » wo nov 20, 2013 8:14 pm

Kevin, de laatste plaats waar jij je moet begeven is drugsforum.info (drooggebruik etc). Laat jezelf opnemen, probeer je niet te schamen, laat je diagnostiseren, stel lange termijnsdoelen, en hak die in kleine te behappen stukjes. Suc6
Avatar gebruiker
knetterspetter
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 298
Geregistreerd: vr apr 27, 2012 6:16 pm

Re: Ontsnapt!

Berichtdoor Klimtox » wo nov 20, 2013 8:57 pm

Ik ben het met knetterspetter eens dat je hier eigenlijk niet zo vaak zou moeten rondhangen, of misschien zelfs wel even een tijdje niet. 72% van de mensen die hier komen gebruiker er ook meer drugs door (zie mijn onderzoek http://drugsforum.info/drugs/zet-df-aan-tot-meer-drugsgebruik-t8087.html ).
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor kevinoow » di nov 26, 2013 11:05 pm

update!
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor veryordinary » di nov 26, 2013 11:37 pm

Misschien lees ik er overheen, maar wat is je blog dan Kevinoow? Zou graag je updates lezen :) Sterkte!
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor ParadijsVogel » di nov 26, 2013 11:38 pm

veryordinary schreef:Misschien lees ik er overheen, maar wat is je blog dan Kevinoow? Zou graag je updates lezen :) Sterkte!


Hij update de startpost.
Tinychat huisdier

Ivo schreef:Hahahahaha, dat vraagt echt om misbruik.
Avatar gebruiker
ParadijsVogel
Corrupt
Donateur
Offline
 
Posts: 1987
Geregistreerd: ma dec 10, 2012 1:26 am

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor veryordinary » di nov 26, 2013 11:39 pm

ParadijsVogel schreef:
veryordinary schreef:Misschien lees ik er overheen, maar wat is je blog dan Kevinoow? Zou graag je updates lezen :) Sterkte!


Hij update de startpost.


Oh ok :roll2:
“Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway.” — Earl Nightingale.
Avatar gebruiker
veryordinary
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: wo okt 16, 2013 12:24 am

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor kevinoow » di nov 26, 2013 11:49 pm

Ik update de startposts, als dit niet goed is voor mijn ''publiek wil ik het ook later toevoegen geen probleem doe ik dit voor de volgende keer.
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor Perry » wo nov 27, 2013 4:22 am

Heavy Kevin, zeker dat laatste!
Hoop dat je t vol kunt houden! Al vind ik je pa zn argument van schaamte en status erg zwak en vind ik hem waarschijnlijk geen aardige kerel.
Als hij nou als reden zou geven dat het hem sloopt en dat hij mentaal rust nodig heeft zou ik er meer begrip voor hebben.

Mijn tip: Drugs is niet voor jou gemaakt, neem nooit meer iets, ook geen alcohol.
Zoek leuke hobby's en een baan om je bezig te houden en verwijder je drugscontacten uit je mobiel
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor supergabbur » wo nov 27, 2013 12:48 pm

Zeker heavy man!

Weet verder niet zo goed wat ik moet zeggen, maar sowieso dus dat je het beste nuchter kunt blijven en veel sterkte!
Avatar gebruiker
supergabbur
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1364
Geregistreerd: do nov 22, 2012 3:15 pm

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor DutchCookie » wo nov 27, 2013 1:21 pm

JongGeleerd schreef: Hoop dat je t vol kunt houden! Al vind ik je pa zn argument van schaamte en status erg zwak en vind ik hem waarschijnlijk geen aardige kerel.


De kans bestaat natuurlijk dat meneer een groot bedrijf heeft dat hem en de rest van zn familie voorziet en daarnaast ook veel mensen een werkplek verschaft. Als er van zulke mensen bekend word dat hun zoon een 'hulpeloze junk' is kan dat nogal veel schade met zich meebrengen. Jezelf distantiëren van een kind om de rest van de familie te redden word vaak gezien als slecht ouderschap, echter zou ik de keerzijde niet willen ontzien.

Zelfs bij je ouders kan je het verknallen als je je niet conformeert naar een schappelijk en billijk leven in jullie ogen. Nu zeg ik niet dat je altijd maar moet doen wat paps en mams van je willen. Maar er moet wel begrip van beide kanten komen. Ook wanneer ouders hun handen van een probleem aftrekken wanneer zei niet meer in staat zijn de situatie te veranderen.

OT: Allemaal mooi en aardig maar je bent verslaafd en zult alles bij elkaar liegen om maar weer iets binnen te krijgen. Je liegt jezelf tig keer voor in je post en het zal me niet verbazen dat je dit ook naar anderen doet.

Zie in dat je dit doet en laat jezelf opnemen. Distantieer je daarnaast totaal van alles drugsgerelateerd.

Doe je dit niet dan vrees ik dat je welkom mag zeggen tegen een leven wat door drugs geleid word
Druks schreef:het is die snoevende schnabbelaar die moeilijke kankeraar
Avatar gebruiker
DutchCookie
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 572
Geregistreerd: di apr 26, 2011 11:33 pm

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor Klimtox » wo nov 27, 2013 2:52 pm

DC heeft gelijk. Probeerde ik je ook al te vertellen in de tiny.
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Re: De ontsnapping... UPDATE

Berichtdoor kevinoow » zo dec 01, 2013 10:51 pm

1/12/13

Na toch niet besloten genomen te hebben om nog een keer oxy te proberen (ook nogsteeds niet weggegooid), heb ik als enige met een klassen uitje een half glas wijn gedronken. Vond er niks meer aan. Dus behalve de medicatie en de benzos die ik verplicht nog moet elke dag moet slikken wordt de situatie er nog niet beter op..

Whats on now?

Van het weekend was ik vergeten m'n lexapro mee te nemen naar m'n plaats waar ik werk en had ik alleen 3 diazepammetjes bij me. dit leidde zaterdag geen probleem. Volgende ''dag'' werdt ik om 12.00 wakker en voelde me totaal niet op me gemak dus ik kijk in mn tas en dacht KUT, Lexapro niet meer wat nu? dus ik dacht naja ik slik nu 10mg diazepam en als het helemaal niet gaat eentje erbij van 10mg.

What happend?

'S middags kwam visite en ik kreeg het gevoel dat een kennis van mij een hele schijnheilige opmerking maakte en werdt van binnen extreem aggressief, ik hield mezelf in bedwang totdat dat de deur dicht ging en toen tegen mijn ouders zei: 'Wat een scheinheilig kut opmerking van haar, en jullie zeggen godverdomme helemaal niks?!?"

Waarop m'n ouders keken van huh waar heeft die jongen het over? Het verhaaltje over het zijn onze vrienden zoiets zouden ze niet doen blablabla, volgens mij ben je niet helemaal lekker bij je hoofd ofzo. De bekende preek over respect tegen elkaar. En me vader begon er natuurlijk weer over dat ik weer zat te snuiven de afgelopen dagen, ik ontkende dit natuurlijk (met in het achterhoofd dat dit 100% waar was!).

En ja hoor wat krijgt meneer op dat moment: Een bloedneus, TIMING.... :eek:

Ik moest zelf ook nog mee op visite naar familie die ik al 2 maanden niet had gezien en de situatie werdt er ook niet beter op, de crisisdienst 24/7 nummer gebeld die konden mij niet helpen aangezien ik in niry groningen was : uitzitten dus, heb de hele tijd gekeken wat voor voorstelling van het schilderij afkwam :#: (hallucineren)
- soms hoor ik ook stemmen die er niet zijn... :keta:

Hoe voel ik me nu?

ik mezelf niet meer heb het gevoel alsof ik 2 persoonlijkheden heb, eentje die nuchter is (heel soms van die paar momenten) en hard wil werken en door gewoon nuchter naar school te gaan en goed door het leven te gaan & dan hebben we de jongen die zich angstig voelt 24/7, paranoia wordt, denken dat mensen me willen vermoorden of als iemand een geurkaars aanzet dat iemand me gaat vergassen.

Verder heb ik last van 'Flashforwards', ja een flashback maar dan in de toekomst,sta ik op de trein te wachtten komt, zie ik mezelf in een mini 'FF' voor de trein springen...

Ik Begin te denken dat alles een complot is, alles tegen me gekeerd is, ik ruik dingen die er niet zijn of juist wel, en zie vaak alles 2 of drie dubbel en dat compleet nuchter.
Soms op extreme momenten zie ik geluid dat door de coupe van de trein heen gaan....
Ook zeggen vele mensen om me heen vinden dat ik de laatste tijd niet mezelf ben, dat ik raar denk & zelf kom ik kilo's in extrema aanKortom het wordt er niet beter op, de VNN neemt het dinsdag over met een intake, zou niet weten waar ik zou mee moeten beginnen.

Moet ik dan nog in een nog dieper gat vallen om de ogen van mn omgeving verder te openen te doen of wat?

Wordt ik nooit meer normaal, ik weet het allemaal niet meer, ik zit met tranen in m'n ogen dit te typen, ik ben radeloos. Ik kan nergens waarschijnlijk de hulp krijgen die ik nodig heb. Overal waar ik kom moet ik 10.000x hetzelfde verhaal vertellen. het gaat nog een hele tijd duren voordat ik uit deze fase ben, zelfs zonder de drugs en (bijna 100%) zonder alcohol wordt de situatie er niet beter op...


wat moet ik doen om de ogen te openen van de mensen die me met spoed hulp moeten gaan verlenen?

Ik weet het even niet meer, ik ben radeloos.

---

Kevin
Het zit zo snor, dat het baard zit.
Avatar gebruiker
kevinoow
Bewuste Gebruiker
Verbannen
 
Posts: 501
Geregistreerd: do okt 25, 2012 2:51 am
Woonplaats: Zwolle

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Druks » ma dec 02, 2013 12:36 am

Klinkt in de richting van schizofrenie? Overigens geloof ik nog steeds niet dat je van de drugs af gebleven bent. Buiten dat je medicatie al flinke drugs zijn, hoor ik je ook steeds andere dingen er over zeggen.

Ik denk dat een gesprek met een goede psycholoog/instelling je kan helpen. Als je er ook zelf voor durft te gaan. Je gaat wel erg makkelijk in de slachtoffer rol namelijk. Sterkte en succes!
Avatar gebruiker
Druks
huba buba
Moderator
Offline
 
Posts: 7282
Geregistreerd: ma nov 26, 2012 10:06 pm

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Ben » ma dec 02, 2013 12:48 am

Instelling is op dit moment het beste idee, geloof me. Zorg goed voor jezelf. Geen drugs meer. Veel rust en therapie.
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Perry » ma dec 02, 2013 12:50 am

Wow, erg heftig dit!
Klinkt als paranoia/psychotische neigingen.
Enkel meer reden om alles wat dit op kan wekken links te laten liggen.
Dat is zo'n beetje alles, maar ik geloof dat benzo's het eerder tegen werken.
Psycholoog/psychiater kan je helpen met problemen hiermee, het is niet eeuwig.
Schaam je er niet voor en spreek ze uit, alleen dan kunnen anderen je ermee helpen.
Je wantrouwt al snel mensen nu, maar je vader kun je sowieso vertrouwen.
Zeg tegen hem dat je psychische problemen ervaart. Het is belangrijk er bij zoiets snel bij te zijn namelijk.
Hoe eerder je erbij bent, hoe sneller het verholpen is.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Ben » ma dec 02, 2013 12:53 am

Goede raad, JongGeleerd. Ik waardeer je bijdragen steeds meer.
Avatar gebruiker
Ben
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 384
Geregistreerd: zo sep 15, 2013 3:17 pm

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Perry » ma dec 02, 2013 12:55 am

Ben schreef:Goede raad, JongGeleerd. Ik waardeer je bijdragen steeds meer.

Hoe meer ik hier zit, hoe meer ik te weten kom, ik zit hier om te leren en deze wijsheid te delen ^_^
Dat wat was m'n eerste reden voor het joinen hier, maar ik raakte een beetje sidetracked bij deze missie :P
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
DF God
Offline
 
Posts: 13266
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Bij de buren in een boomhut.

Re: De Onstnapping

Berichtdoor Klimtox » ma dec 02, 2013 1:29 pm

Je zegt dat het zonder drugs niet beter is. Tsja het is ook niet na twee dagen beter en je zit al een tijd dagelijks aan de benzos voor zover ik herinner :|
<3
Avatar gebruiker
Klimtox
Klimbaus
Badass Junkie
Offline
 
Posts: 3661
Geregistreerd: wo jul 31, 2013 3:41 pm

Volgende

Keer terug naar Verslaving

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner
cron