Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Hier kun je terecht voor al je vragen over de partydrug MDMA. Alles over xtc-pillen hoort hier ook.

Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Azgaza » ma feb 21, 2011 7:53 pm

Er zijn op dit moment heel sterke pillen in omloop! Deze pillen bevatten een zeer hoog gehalte aan mdma!

Stukje op onze Unity site:

Er is weer sterke XTC!
Yoo partypeepz! Gaat ie lekky? Krankzinnig partyweekend achter de rug met grote zonnebrillen, dansmeisjes en discobollen? Gebounced in de club of tijdens het huiskamerfeestje eerst met iedereen gevoelig liggen praten en daarna de halve nacht naar een lavalamp liggen staren? Inmiddels ben je na 48 uur eindelijk wakker met een droge bek en een gek tintelend gevoel in je bovenkamer. Grote kans dat u vannacht hard bent gegaan op XTC. Voor de jongeren kijkers: XTC is een drug in pilvorm die vroeger (jaren negentig) voor 20 gulden een doodsaaie stapavond in een neverending carnavalsfeest van rondjes lopen, gemixte sex en maffe danspasjes veranderde. Eventueel met aansluitend ziekenhuisbezoek. XTC was de partydrug bij uitstek waarna de BV Nederland besloot Amerika eveneens te overspoelen met pretpillen. Sindsdien is er door een combi van snoeiharde antidrugsbeleid en ontelbare opgerolde grondstoffendepots in China al jaren geen fatsoenlijke pil meer te krijgen. Maar die tijd is voorbij. Volgens het Trimbos Instituut zijn er weer pillen in omloop die inslaan als een bom. Wie ouderwets wil knallen alsof hij/zij op Thunderdome '97 staat kan weer los. 140 milligram MDMA is geen uitzondering meer. Have fun! (maag leegpompen = zelf dokken)


en deze:

Xtc-pillen zijn momenteel sterk (Parool)


Foto ANP
30-01-11 09:34 uur
AMSTERDAM - Veel xtc-pillen zijn momenteel erg sterk. Ze bevatten een hoge dosis MDMA, de werkzame stof in de uitgaansdrug. Dat zegt drugsonderzoeker Peter van Dijk van het Trimbos-instituut tegen het ANP. ,,Er is een grote groep pillen in omloop die een hoge dosering bevatten.''

De gemiddelde dosis MDMA in xtc-pillen lag jarenlang rond de 80 milligram. Hoewel precieze cijfers nog ontbreken, is dat momenteel een stuk hoger. In elk geval bevat een kwart van de pillen zelfs een dosis van boven de 140 milligram. ,,Dat is veel meer dan we gewend waren'', aldus Van Dijk.

Het Trimbos-instituut maant xtc-gebruikers dan ook tot voorzichtigheid. Welke dosis een consument precies kan hebben, hangt onder meer af van zijn gewicht. Maar, zo zegt Van Dijk: ,,Een groot deel van de pillen is voor veel mensen te zwaar.''

Toch zijn er nog geen berichten geweest dat mensen op de eerste hulp belandden door te sterke xtc. Dat wijst er op dat veel consumenten goed geïnformeerd zijn over de pillen die ze gebruiken en weten hoe ze ermee moeten omgaan, aldus Van Dijk.

Een andere ontwikkeling die het Trimbos constateert, is dat xtc-pillen de afgelopen tijd schoner zijn geworden. Anderhalf jaar geleden waarschuwde het instituut nog dat ongeveer de helft van de tabletten geen MDMA, maar andere stoffen bevatten. Het ging vooral om mCPP, dat vervelende bijwerkingen als paniekaanvallen kan hebben. Volgens Van Dijk bevat ,,het overgrote deel'' van de pillen momenteel weer MDMA.

De dip in de markt kwam doordat er een gebrek was aan belangrijke grondstoffen voor xtc, aldus de Trimbos-onderzoeker. Dat is nu kennelijk weer voorbij.

Volgens August de Loor van het Adviesburo Drugs in Amsterdam, een van de testcentra waar het Trimbos mee samenwerkt, is er bovendien sprake van ,,een zelfcorrigerend mechanisme'' op de xtc-markt. Hierdoor vertoont de kwaliteit van de uitgaansdrug altijd ,,een golfbeweging'' .

,,Je hebt te maken met een consumentengroep die er recreatief mee omgaat en geen troep wenst'', aldus De Loor. Als er slechte xtc op de markt komt, ontstaat er onrust onder gebruikers. ,,Ze geven dat door aan hun contacten. Die zien een derving van hun inkomsten en getroosten zich heel veel moeite om daar wat aan te doen.''

De Loor voorspelt dat ook de te hoog gedoseerde xtc-tabletten binnenkort weer van de markt zijn. ,,Maar ondertussen moeten gebruikers wel gewaarschuwd worden.'' (ANP)

Voorzichtigheid geboden, want al van een halve kun je danig de weg kwijt raken!
Zowiezo is testen aan te raden!

Schonere pillen dat dan weer wel, maar ervaringen van zo heftig onder invloed, dat je stukken van de avond, stukken van het feest, niet meer (goed) kunt achterhalen! Hoe je ook puzzelt!
Ik gebruik zelf zo goed als nooit op een feestje en toen ik in Oktober op een feestje was, heb ik een halve pil gehad en die viel vrij pittig! Als zijnde een hele pil! En ik ben voor het eerst stukken van de avond zo goed als kwijt, was ook de hele tijd mijn spullen kwijt, dwaalde steeds af! Dat spullen kwijt heb ik wel vaker, maar dit keer was het echt heel erg!
Degene die de andere helft van mijn pil had, is ook wel ervaren, vond het ook een heel erg sterk halfje!
Dit wil toch niet zeggen, dat ik op een kwart al lekker kan vertoeven anno 2011???? Dit gaat de jaren '90 dan te boven, toen je een avond op een halve kon doorbrengen! Ik moet zeggen, dat ik in 2010 al een paar keer dat jaren '90 gevoel ondervonden heb na een minimale inname!

Mocht je zelf of iemand in je omgeving in aanraking komen met deze pillen, probeer in een rustige omgeving de harde kantjes er vanaf te zitten! Drinken is wel belangrijk, maar 1 a 2 glazen per uur. Fris of water. Met iemand aan je zijde of aan iemands zijde, vertrouwen op dat het even duurt dat heftig gevoel, maar dat het overgaat.
Heb tijdens een EHBD (Eerste Hulp bij Drank en Drugs ongevallen) cursus gehoord, dat er bij fout gaan op XTC veel sneller naar de EHBO wordt gegaan, terwijl de speed- en cokegebruikers juist zo overmoedig worden en vaak te laat naar de EHBO gaan, als ze zich niet lekker voelen!
Ook bij de EHBO kun je niet anders doen dan uitzitten! Ergens rustig uitzitten is toch wel relaxer, dan bij de EHBO waar je van alles binnen ziet komen, dat vaak niet echt bevordelijk dat het snel weer beter met je zal gaan!

Neem een halve pil om te beginnen of als je de testcijfers hebt van je pil, kun je juist doseren!
Weeg je 60 kilo, zit je goed tussen de 60 en 120 gram, bij 80 kg tussen de 80 en 160 gram, als er een hoge dosering mdma is aangetroffen tijdens het testen, kun je er best wat onder gaan zitten!

Misschien klinkt ik als een juf! En weet je er van, toch wilde ik dit nog even opschrijven, al bereik ik hier een forumlid mee, die nog beter oplet!
Bijnemen kan altijd!

(oorspronkelijk geschreven door Djo)

Aliens take me home.

Tune up, turn around, drop in.
Avatar gebruiker
Azgaza
onKet
Donateur
Offline
 
Posts: 1005
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 6:11 pm
Woonplaats: Orion

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor 1percent » wo feb 23, 2011 11:29 am

Afgelopen weekend werd door verschillende bekenden ook weer gemeld dat de gemiddelde sterkte momenteel weer aan het dalen is..

Gelukkig is het heel simpel: je weet NOOIT wat er in je pillen zit, tenzij je ze laat testen.

Voor u en onze gezondheid, doe dit alsjeblieft dan ook !
^ don't. Simply don't.
Avatar gebruiker
1percent
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 245
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 10:33 am

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor LuchtiNgtoetje » wo feb 23, 2011 2:47 pm

zoals ik al eerder heb gezegd, ik heb nooit pillen onder de 100mg gehad. Dus echt slecht was het niet. Maar hier is het hele testen voor natuurlijk. Dan weet je wat je hebt en hoef je je verder geen zorgen te maken 8-)
Avatar gebruiker
LuchtiNgtoetje
<3
Donateur
Offline
 
Posts: 1575
Geregistreerd: di feb 22, 2011 10:26 am

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Amnesia » wo feb 23, 2011 6:24 pm

Ik heb inderdaad gehoord van wat 180'ers.
Oranje Q-Dance(?)
Blauwe bomen.

Heb het ook maar gehoord, maar wel van vrienden. Zij vonden de pil zeker de shit.
Avatar gebruiker
Amnesia
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 84
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:59 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Speed » wo feb 23, 2011 7:30 pm

Hier ook een knallers met 189-202mg MDMA, bruine bomen. :love:
Ik neem eerst een halve en wacht totdat deze is aangeklapt, dan bekijk ik pas of ik de andere helf er ook in gooi! :rock:
God damn amphetamine. Why the fuck can't they make it a little less pure?
Avatar gebruiker
Speed
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 165
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 7:16 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor FRESH » do feb 24, 2011 2:25 pm

Amnesia schreef:Ik heb inderdaad gehoord van wat 180'ers.
Oranje Q-Dance(?)
Blauwe bomen.

Heb het ook maar gehoord, maar wel van vrienden. Zij vonden de pil zeker de shit.


Wat je zegt klopt inderdaad wel. Zeker de blauwe bomen. Zo staan ze wel bekend.
Oranje Q-dance zit tussen de +/- 150 en 180 meen ik, maar dat ligt aan de batch.
FRESH
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor kotaku » do feb 24, 2011 9:34 pm

Speed schreef:Hier ook een knallers met 189-202mg MDMA, bruine bomen. :love:
Ik neem eerst een halve en wacht totdat deze is aangeklapt, dan bekijk ik pas of ik de andere helf er ook in gooi! :rock:


die bruine bomen zijn mooi, heb ook een setje gevonden, nog niets gebruikt, maar wel getest op 196mg zonder andere rotzooi erin, fijn, hier zocht ik naar
Don't do drugs, m'kay? Drugs are bad, m'kay?

Done (chrono): Cafeïne, alcohol, valium, wiet, paddo's, hasj, XTC, truffels
Avatar gebruiker
kotaku
אללה הוא יהודי
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 502
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 1:58 pm
Woonplaats: Pindakaas

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Patrick. » za feb 26, 2011 5:49 pm

Wauw :love: Weet niet waar jullie het vandaan halen heb ze zelf nog nooit
boven de 100 mg gehad :|
P.
Gedaan: Nicotine, Alcohol, Wiet/hash, Paddo's, Truffel's
2cb, Amfetamine, Ketamine, Xtc, Poppers, Cocaïne.
Avatar gebruiker
Patrick.
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 65
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:10 pm
Woonplaats: N-H

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor taeknic » za feb 26, 2011 8:57 pm

Patrick. schreef:Wauw :love: Weet niet waar jullie het vandaan halen heb ze zelf nog nooit
boven de 100 mg gehad :|
P.


Is dat een subtiele hint? haha :grin:
Gewoon goed zoeken joh,
ik heb zelf nog nooit onder de 120 gehad,
en heb momenteel nog bruine boompjes dus ik hoef me voorlopig geen zorgen te maken :love:
Done : Alcohol, Ritalin, Caffeïne, Nicotine, Wiet, Hasj, XTC, MDMA (kristal), Cocaïne, Speed, Dexamfetamine, Lachgas, Truffels, Ketamine, LSD, 4FMP, Paddo's, Mephedrone, 2C-B, DMT
Avatar gebruiker
taeknic
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 236
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 9:48 pm
Woonplaats: Groningen

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Tomaat » za feb 26, 2011 9:30 pm

Ik snap 'waarschuwing' niet zo goed.
Moet het niet zijn: " :woeh: zeer sterke pillen in de omloop" ?
Gib uns fetten Bass,
Wir wollen Eskalieren!
Dreckig, hart und krass!
Ja, das ist wie wir's mögen.
Wer ist mit dabei?
Wir feiern durch bis morgen früh.
Und singen immer wieder...
Avatar gebruiker
Tomaat
He's nuuuuuuuts!
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1382
Geregistreerd: di feb 22, 2011 12:10 pm
Woonplaats: Gent

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor muz1k » zo feb 27, 2011 8:45 pm

De orange Q -dance en de bruine boompjes! Heerlijk! 8-)
wil een geit als huisdier
Avatar gebruiker
muz1k
Master
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 478
Geregistreerd: za feb 26, 2011 5:44 pm
Woonplaats: Amsterdam

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor MegaForce » ma feb 28, 2011 4:58 pm

ja ik heb toevallig gister een stel groene eekhoorns bemachtigd
waren getest op 186mg MDMA :love:
DONE Nicotine, Caffeine, Alcohol, Oxazepam, Wiet, Hasj, Spacecake, Coke, MDMA/XTC, Speed en 2C-b
TO DO LSD Truffels Paddo MXE DMT 6Apb Ketamine en vast nog wel meer:P
Dont do Opiaten GHB
Avatar gebruiker
MegaForce
Highway through life
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 144
Geregistreerd: ma feb 28, 2011 3:20 pm
Woonplaats: Apeldoorn

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Ivo » ma feb 28, 2011 4:59 pm

Tomaat schreef:Ik snap 'waarschuwing' niet zo goed.
Moet het niet zijn: " :woeh: zeer sterke pillen in de omloop" ?

Voor mensen die slechte pillen gewend zijn en er direct 3 binnengooien is het wel handige info :p
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7868
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Reza » di maart 01, 2011 8:15 am

Ivo schreef:
Tomaat schreef:Ik snap 'waarschuwing' niet zo goed.
Moet het niet zijn: " :woeh: zeer sterke pillen in de omloop" ?

Voor mensen die slechte pillen gewend zijn en er direct 3 binnengooien is het wel handige info :p


Als je niet weet hoeveel er in zit en je gooit er direct 3 naar binnen is dat zowiso stom!

Had ook pillen bemachtigd a 180mg

Heb je eindelijk goede pillen ga je ze toch zeker niet door de helft doen.. :woeh:

in 1 keer.. AHOEII! :kleuter:

(maar het is natuurlijk maar net wat je zelf trekt en leuk vind)
Reza
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Tripper » di maart 01, 2011 11:29 am

Vroeger wisten we niet beter.
DMT
Avatar gebruiker
Tripper
(ʘ_ʘ)
Donateur
Offline
 
Posts: 875
Geregistreerd: wo feb 23, 2011 4:43 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Supertramp » di maart 01, 2011 11:31 am

''Waarschuwing'' waarom? Willen jullie dat juist niet?
I'm not superman.
Avatar gebruiker
Supertramp
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 326
Geregistreerd: di feb 22, 2011 1:52 pm
Woonplaats: Fairbanks City Bus 142

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor FRESH » di maart 01, 2011 11:35 am

Ik word altijd een beetje moe van dit soort onderwerpen eigenlijk :twisted:

Niet zeiken, gewoon testen. ALTIJD!!
En anders moet je de dealer maar op zijn eerlijke gezicht geloven en test je niet. :rock:
FRESH
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor astrix_7 » di maart 01, 2011 9:07 pm

Zoals als al tijden wordt gemeld op diverse forum's...

Gaan we weer :wave:
EZ testen en Lab testen. Iemand "op zijn blauwe ogen geloven" is in dit geval niet echt handig. Neem dan ook even het doseren mee. start met een halfje of een kwart als dit nog nooit eerder hebt gedaan.

Idd, de blauwe en de bruine bomen waren / zijn " zeer stevige knapen" (ook in het verlengde van lichaams gewicht en mg's). Na deze bomen ben ik weer over gegaan op 140 mg'ers (Dollars). Deze hebben een heel ander effect (op komst, werking en come down).
Wel een wijsgebuiker...
Avatar gebruiker
astrix_7
Newbie
Offline
 
Posts: 7
Geregistreerd: di maart 01, 2011 8:46 pm
Woonplaats: Noord

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Chaincells » wo maart 02, 2011 1:48 am

Heb laatst een groene superman gehad, 2 pillen laten testen, beide ongeveer 195mg.Nog nooit zo ´hard´ gegaan op 2/3e pil.
Eerste keer dat ik ´stukken beter´ kreeg dan verwacht.
Ze werden als tussen de 150/160mg verocht, maar toch laten testen, en toen deze uitslag.
Was de snoepwinkel ook wel blij mee.
Chaincells
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 74
Geregistreerd: wo maart 02, 2011 1:32 am

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Amnesia » ma maart 07, 2011 7:30 pm

Gister 3 oranje Q-dancejes gegooid, waren getest op 178 mg MDMA.
Heb met de inslag gekotsd maar ging daarna echt hard :p
Had eerst 3/4 gegooid, kwartier erna 1/4.
Toen 2x 1/2 en erna 1 hele.
Heb weer gekotsd met die hele, ging oppeens weer super hard.
Heb ook nog een hallucinatie gezien van ong 10 katten :love:
Zijn goede schijfjes! :kleuter:
Avatar gebruiker
Amnesia
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 84
Geregistreerd: di feb 22, 2011 8:59 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Veggol » ma maart 07, 2011 9:27 pm

Had je niet al genoeg aan 1 hele van 178mg? :P
Avatar gebruiker
Veggol
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 388
Geregistreerd: do feb 24, 2011 8:13 pm
Woonplaats: Oost

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Truffelboy » do maart 10, 2011 10:47 am

We hebben nu groene eekhoorntjes van 230 mg MDMA !! Een contact van een vriend van me ging spastische bewegingen maken na een halve jal, hij vertelde dat echte drugslieken er maar eentje van deze soort nodig hebben om goed waus te worden, misschien van het weekend toch maar weer even snoepen :p
Avatar gebruiker
Truffelboy
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 58
Geregistreerd: di maart 08, 2011 11:49 pm
Woonplaats: Rotterdam

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Reza » za maart 12, 2011 1:00 pm

Truffelboy schreef:We hebben nu groene eekhoorntjes van 230 mg MDMA !! Een contact van een vriend van me ging spastische bewegingen maken na een halve jal, hij vertelde dat echte drugslieken er maar eentje van deze soort nodig hebben om goed waus te worden, misschien van het weekend toch maar weer even snoepen :p


:love: :love: :love:
Reza
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Strych9 » ma maart 14, 2011 10:09 pm

XTC180 schreef:ja ik heb toevallig gister een stel groene eekhoorns bemachtigd
waren getest op 186mg MDMA :love:


Ja ge-wel-dig! Daar heb ik zaterdag ook nog heel veel lol mee gehad. Een halfje was genoeg voor de hele avond. Dikke aanrader!
Alexander Shulgin schreef:I understood that our entire universe is contained in the mind and the spirit. We may choose not to find access to it, but it is indeed there inside us, and there are chemicals that can catalyze its availability.
Avatar gebruiker
Strych9
Newbie
Offline
 
Posts: 17
Geregistreerd: ma maart 14, 2011 2:09 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Dopey » ma maart 14, 2011 10:13 pm

Jezus wat een idiote hoeveelheden.
Ik had liever rond de 100-130mg.
8===D~~
Avatar gebruiker
Dopey
x Straight x Edge x
Donateur
Offline
 
Posts: 3423
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:39 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor FRESH » di maart 15, 2011 9:59 am

Chris Pontius schreef:Jezus wat een idiote hoeveelheden.
Ik had liever rond de 100-130mg.


Eigenlijk veel makkelijker ja ;-) Gewoon 1 droppen en geen gezeur met stukjes.
FRESH
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor thepablo » di maart 15, 2011 10:05 am

Truffelboy schreef:We hebben nu groene eekhoorntjes van 230 mg MDMA


Datum 7maart 2011
Spread: = 175 - 190

Dit betkend dat de laagste getest is op 175 en de hoogste op 190
!90 zal een uitschieter zijn en 175 een uh onderschieter :woeh:

Dus 230 is jammer genoeg een niet kloppend verhaaldbron www.pillreports.com
Ja maar.....
Alles is eigenlijk ook best wel veel
Avatar gebruiker
thepablo
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 160
Geregistreerd: di feb 22, 2011 6:28 pm
Woonplaats: Maaskantje

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Ivo » di maart 15, 2011 10:19 am

thepablo schreef:
Truffelboy schreef:We hebben nu groene eekhoorntjes van 230 mg MDMA


Datum 7maart 2011
Spread: = 175 - 190

Dit betkend dat de laagste getest is op 175 en de hoogste op 190
!90 zal een uitschieter zijn en 175 een uh onderschieter :woeh:

Dus 230 is jammer genoeg een niet kloppend verhaaldbron http://www.pillreports.com


Ik geloof toch eerder een lid hier die zegt dat hij z'n pillen getest heeft dan pillreports.com...
No sympathy for the devil; keep that in mind. Buy the ticket, take the ride...and if it occasionally gets a little heavier than what you had in mind, well...maybe chalk it up to forced consciousness expansion: Tune in, freak out, get beaten.
Avatar gebruiker
Ivo
Midnight Toker
Site Admin
Offline
 
Posts: 7868
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 12:34 pm

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor FRESH » di maart 15, 2011 10:25 am

Ivo schreef:
thepablo schreef:
Truffelboy schreef:We hebben nu groene eekhoorntjes van 230 mg MDMA


Datum 7maart 2011
Spread: = 175 - 190

Dit betkend dat de laagste getest is op 175 en de hoogste op 190
!90 zal een uitschieter zijn en 175 een uh onderschieter :woeh:

Dus 230 is jammer genoeg een niet kloppend verhaaldbron http://www.pillreports.com


Ik geloof toch eerder een lid hier die zegt dat hij z'n pillen getest heeft dan pillreports.com...


Hier stond er ook al iets over: http://www.drugsforum.info/viewtopic.php?f=13&t=216
Waarschijnlijk zei de verkoper dat gewoon, die 230mg. maargoed, 175mg is nog een heftige ;)
FRESH
Offline
 

Re: Waarschuwing: Zeer sterke pillen in de omloop

Berichtdoor Hashja » di maart 15, 2011 8:48 pm

:woeh: :love:
Heb ook nog wat 180mg geteste!
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Volgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar XTC / MDMA

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten

Royal Queen Seeds banner