Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Benzo Fury (6-APB)

Dé plek voor discussie over alle nieuwe stoffen. Met een speciaal subforum voor de 2C-reeks.

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Azraël » za jul 30, 2011 1:22 am

hurston schreef:
Azraël schreef:Conclusie: 6-APB voelt als een trip-xtc-pil die redelijk lang werkt, maar je mist de punch om er eens goed in te vliegen. Ik zou het wel aanraden, maar wees voorzichtig, zoals met alle drugs! 't Is ook veel te duur voor wat het maar is (50E / g)

Cheers 8-)


Hmm ik herken mijn ervaring hier niet helemaal in. Ik had heel veel zin om te dansen, lekkere euphorie en totaal geen "scheve xtc kop". Ik had dan ook wel 50mg minder, misschien dat dit invloed heeft?
Wat ik wel herken is dat het lang duurde voordat ik iets voelde(vergeleken met mdma dan), kon ik ook niet goed plassen en was slapen een hele opgave.

Edit: Hoe heb je het trouwens ingenomen, bommetje gemaakt of opgelost in een drank? Ik heb zelf ook poeder besteld en ik weet niet goed hoe ik dit dan moet gebruiken, de vorige keer had ik een pilletje.


hey hurston,

ik heb het bruine poeder zelf "gecapped" (in een gelatine capsule gestoken). Ik ga volgende keer eens 80mg proberen en dan mixen in water ofzo..
Azraël
Newbie
Offline
 
Posts: 13
Geregistreerd: do jul 21, 2011 12:33 am

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Enjoy » wo aug 03, 2011 2:30 pm

Ik heb genoten van dit goedje! Duurde wat lang voordat het opkwam, maar wat een lange werking zeg! Ik had de 100mg rond 4 uur genomen en pas rond 11 uur merkte ik dat het begon uit te werken. Wel een vervelende come-down, vond ik zelf, maar moet zeggen dat ik dat met haast alles heb, behalve GHB. Beetje hangen tussen "net niet genoeg onder invloed" en "ook niet nuchter" zo'n "net niet"-gevoel dus :P
Het is jammer dat ik niet wat dingen genoteerd heb, want ik heb me weekend erna zo uitgerekt, dat er wat gaten in m'n geheugen hangen. Wel kan ik me herinneren dat ik wel 100 keer tegen vrienden heb gezegd dat dit spul echt geniaal is. Ow en ik was in een 'kusjes'-mood. Wat visuele effecten betreft, heb ik niets gemerkt.
Al met al kan ik niet wachten tot het volgende feestje!
Avatar gebruiker
Enjoy
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 268
Geregistreerd: wo maart 16, 2011 10:54 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Hashja » wo aug 03, 2011 9:02 pm

Goed om te horen dat het zo goed is gevallen!
Wat betreft visuals, die had ik ook niet bij dosissen van rond de 100 mg. Bij mij kwamen ze pas bij hogere dosissen. In de buurt van de 140+ mg. Maar dan ging ik ook wel behoorlijk hard.
Avatar gebruiker
Hashja
houdt van jou!
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 647
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:19 pm
Woonplaats: Space

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor hurston » do aug 04, 2011 9:02 pm

Hier een klein report van mijn 6-APB ervaring van afgelopen zaterdag, eerste report die ik schrijf en is beetje chaotisch.(schrijf ik nu pas omdat ik dagen van 10 uur maak en nogal moe thuis kom :))

Ik had dus afgelopen zaterdag 125mg 6-APB in poedervorm gebruikt, hiervoor had ik al een keer 100mg in pil vorm gebruikt.
Het plan was om een live report bij te houden op mijn mobiel maar na een uur voelde ik daar al niets meer voor, typen ging ook een stuk moeilijker :P. Maar hier is het stukje wat ik nog getypt heb(schuin gedrukt is commentaar wat ik nu zal geven):
T=0:00(21:20)
125mg 6-APB opgelost in water(voor zover dat gaat) en opgedronken.

T=0:45
Eerste effecten merkbaar, tintelingen in mijn benen, licht gevoel in mijn hoofd en een licht euforisch gevoel. Een forum member had mij verteld dat het effect wellicht sneller zou opkomen als ik het zou oplossen en ik kan jullie vertellen dat dit werkt, voor mij dan. De vorige keer dat ik 6-APB had gebruikt duurde het zo'n anderhalf uur voordat ik iets voelde en dat was nu dus met 45 minuten ingekort(het effect hield wel gewoon tot 3 uur aan voordat het langzaam minder werd).

T=1:00
Bovenstaande + klamme handen, pupillen verwijd en ogen staan strak(mijn ogen stonden niet strak toen ik 100mg op had), moeite met typen, veel praten en de tijd uitrekenen is lastiger.

Hierna had ik geen zin meer om alles bij te houden, de volgende keer zal ik wat meer zelfdiscipline opbrengen :P.

Anyway, we zaten nu nog bij een maat van mij te chillen en toen herinnerde ik me ineens dat ik een boek had meegebracht om te kijken hoe is het is om te lezen onder invloed van 6-APB, dit is zeer leuk! Ik lees sowieso al graag maar met 6-APB op is het ontzettend gaaf!(Ik moest wel sommige zinnen overnieuw lezen omdat ik ze weer vergeten was :P)

Vervolgens zijn we naar de stad gegaan om daar lekker los te gaan, dit lukte ook goed. Ik had het nummer "Dj Paul Elstak - Rainbow In The Sky" aangevraagd, dit werd meteen opgezet wat ik natuurlijk helemaal te gek vond! Ik had wat alcohol op(hier merkte ik niets van en ik raad het af in verband met uitdroging), daarbij dronk ik ook veel Fanta en water.
Verder vond ik het wel grappig dat ik op het begin van de avond nog redelijk soepel aan het dansen was maar tegen het einde was ik echt een hark :grin: . Wat ik trouwens opmerkelijk vind is dat de tijd ontzettend langzaam gaat, hebben jullie dit ook? (Ik vind dit geen nadeel)

Ik heb de hele avond eigenlijk geen visuals gehad, wat ik wel had op 100mg. En op 100mg was het onmogelijk om te slapen en op 125mg viel ik gewoon inslaap. Ik denk zelf dat dit te maken heeft met tolerantie, 2 / 3 weken geleden had ik de 100mg gepakt.

Nu weer een aantal maandjes wachten tot de volgende keer(dan zal ik een gedetaileerd live report bijhouden, dat is mijn intentie tenminste ;)) en ondertussen ga ik opzoek naar 2c-b! :grin:.
hurston
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr jul 01, 2011 9:08 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor hakim » do aug 11, 2011 12:57 pm

Hee jongens, ik heb hier ook een stukje over de RC Benzo Fury. Ik had het stukje al op drugsforum.nl geplaatst, maar begreep dat veel mensen hierheen verhuizen? Ik ben in ieder geval net lid geworden van beide fora, en hoop enige waarde kunnen toe te voegen aan een gemeenschap van mensen die van het leven genieten.

Hello y'all! Ik ben eergisteren een dagje in het Friese Sneek geweest voor de SneekWeek. Hier heb ik tijdens het stappen de RC 6-APB, beter bekend als "Benzo Fury" geprobeerd. Ik heb het al eens eerder uitgeprobeerd alleen toen had ik met mijn stomme kop al wat andere dingetjes naar binnen gewerkt dus kon ik toen de uitwerking niet waarheidsgetrouw beschrijven.
Ik had die avond gewoon gepland als een leuk avondje stappen dus een echt trip report voorzien van tijdslijn kan ik jullie helaas (nog) niet geven. Ik ben echt wel van plan dit over 2 weken weer te doen samen met een goede vriend van me die ik heb weten te enthousiasmeren, dus tegen die tijd zal ik een volwaardig trip report op het forum plaatsen! Tot die tijd heb ik het volgende mee te delen.

Ik heb enkele dagen geleden een envelop binnengekregen met daarin een zakje met lichtbruin poeder. Het zakje bevatte volgens het opschrift 125 mg 6-APB poeder. Er zaten wat grotere stukjes tussen maar over het geheel zou je zeker kunnen zeggen dat het geschikt is voor nasaal gebruik (Het was verre van klonterig). Afgelopen zondagavond heb ik rond een uurtje of 11, twee aardige lijnen gesnoven (een weegschaal had ik niet bij me, maar de ingenomen hoeveelheid omvatte ca. 3/5 van het zakje). Het spul brandde flink ik mijn neus, en ik moest er zelfs even van hoesten! Ik heb al ervaringen met Speed en Coke, daar heb ik nooit last maar dit viel me wel even iets zwaarder. Van tevoren heb ik overigens een hasj jointje gerookt en 2 glaasjes whiskey cola gedronken. Rond een uurtje of 12 begon het goedje te werken. Aanvankelijk dacht ik om half 12 al iets te merken, alleen was dat naar mijn mening meer een placebo omdat ik ook gewoon heel erg veel zin had om te stappen . Maar rond een uurtje of 12 begon het dan toch echt, en waren warme golven toch duidelijk aanwezig. Een tintelend gevoel, enigszins vergelijkbaar aan wat je krijgt van MDMA was vooral aanwezig in mijn vingertoppen, handen en borst. Uitademen was iets wat ik als zeer plezant ervoer en de dames bleven mij dan ook vragen waarom ik zo aan het "zuchten" was .

Toen we om half 1 door de menigte op straat liepen had ik even een kut momentje, ik raakte de groep kwijt en moest ze gaan zoeken. Het was moeilijk druk in Sneek, en ik had het gevoel alsof veel mensen het doorhadden, en dit gaf mij een onaangenaam gevoel. Ik wilde uit de drukte en rustig met mijn vrienden chillen. Toen na een kwartier zoeken vond ik de groep weer, en toen was ik weer even tot rust gekomen. De warme golven waren nu nog iets intenser aanwezig, en voelde toen helemaal oke en welkom, ook tegenover vreemden voelde ik mij niet ongemakkelijk.
Mijn vriendin (die ervan wist) wees me er wel op dat ik wel erg veel last had van Volle Maan (grote doppen). Rond 1 uur was mijn hele lichaam doordrenkt met warme golven, alleen was mijn geest nog helemaal scherp. Ik had niet de enorme drang om te praten, maar dit ging gewoon vanzelf en werd door anderen heel goed ontvangen. Ik merkte dan ook dat ik veel aandacht kreeg van dames maar aangezien mijn vriendin erbij was kon ik er niet echt productief mee omgaan:P. Van MDMA en XTC kun je soms een beetje gaan raaskallen, en iedereen complimenten geven en zoals op dit forum zo leuk werd beschreven "alle wereldproblemen weten op te lossen in 3 minuten". Hier had ik echter totaal geen last van, de combinatie van het heerlijke, zweverige, warme gevoel en mijn heldere geest vormde een soort super zelfverzekerheid, een soort instant charisma zou ik het bijna noemen. Om half 2 had ik de rest van het zakje opgelikt, wat echt onwijs ranzig was. Niet zo ranzig als MDMA gelukkig want dat is gewoon echt de goorheid zelve. Ik heb eigenlijk nooit het idee gehad dat het nodig was omdat ik geen enkel moment het idee heb gehad dat het gevoel afnam. Het komt wel een beetje in pieken. Soms val je even een klein beetje terug, maar je komt net zo snel weer op je top. Slapen was uiteindelijk niet gelukt. Het gevoel bleef aanhouden tot 7 uur 's ochtends
Ik heb tijdens het feest ook gewoon bier gedronken, en mij viel op hoe dom mensen van drank worden. Ik voelde me stiekem ook wel een beetje beter of zo dan de rest.
De dag erna voelde ik me wel klote, maar dit kan ook komen door gebrek aan slaap. Ik heb nu goed bij geslapen en voel me weer kiplekker. Dit baarde me wel een beetje zorgen omdat ik me behoorlijk kut kan voelen na een avondje spacen op X of M. En dit heb ik altijd fijn gevonden omdat ik hierdoor het maar heel af en toe gebruik. Alleen weet ik dus niet of dit goedje op je serotonine voorraad werkt. Misschien dat ik me over een paar dagen echt kut ga voelen maar daar zal ik dan een update over geven. Tot nu toe moeten jullie het hiermee doen, en ik zal jullie op de hoogte houden als ik weet wanneer het "officiele" trip report online komt te staan

Peace, Pace, Space out
"If children would be influenced by computer games, they'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetetive electronic music."
Avatar gebruiker
hakim
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do aug 11, 2011 12:44 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor hakim » do aug 11, 2011 1:01 pm

hurston schreef:Wat ik trouwens opmerkelijk vind is dat de tijd ontzettend langzaam gaat, hebben jullie dit ook? (Ik vind dit geen nadeel)


Ja heel erg! bij xtc of mdma "vliegt" de avond echt voorbij:P En hierbij was het steeds zo van:"jooo volgens mij ben ik echt al een uur aan het dansen" en dan waren we net 5 minuten verder.
"If children would be influenced by computer games, they'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetetive electronic music."
Avatar gebruiker
hakim
Newbie
Offline
 
Posts: 4
Geregistreerd: do aug 11, 2011 12:44 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Adreno » wo aug 24, 2011 3:06 pm

Sjee ik word nu echt nieuwsgierig! Toch maar wat besteld, zag t staan voor 45E de g bij mn favo vendor dus ben heel blij als t deze week nog binnenkomt! Ik houd jullie up to date natuurlijk :)

Ook gelijk wat van die metox gehaald, maar dat komt later nog wel is n keer. Hoop deze zaterdag aan de 6-apb te gaa :grin:
Avatar gebruiker
Adreno
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 12:38 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Einstein » wo aug 24, 2011 3:31 pm

Ik begin eigenlijk wel de neiging te voelen eerst dit te doen en over drie maanden pas MDAI, al lijkt MDAI me ook interessant :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Adreno » wo aug 24, 2011 9:52 pm

MDAI is toch gewoon een laffe stimulant?
Avatar gebruiker
Adreno
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 33
Geregistreerd: ma maart 07, 2011 12:38 pm
Woonplaats: Utrecht

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Einstein » wo aug 24, 2011 11:14 pm

Het is niet echt een stimulant, maar het is wel subtiel/laf ja. Sommigen vinden het niks, sommigen vinden het geweldig, daarom ben ik juist benieuwd :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Saikedellik » do aug 25, 2011 3:47 am

Prachtig spul dit, net XTC. Denk wel dat het hard op je serotonine-receptoren werkt, vond het zo relaxed om met allemaal mensen te praten, volledig onbekenden, peukjes bietsen etc... Heerlijk spul, jammer dat het zo duur is maar ik vind het zeker MDMA-kwaliteit hebben.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » do aug 25, 2011 9:31 am

Miele schreef:Denk wel dat het hard op je serotonine-receptoren werkt..


Vanwege je sociale activiteiten, of de day after of de dinsdag dip? Waaruit maak je dat op?

In mijn ogen kun je dan net zo goed MDMA nemen, is nog stukken goedkoper ook. Al heb ik het ook nog liggen om een keer te proberen :p
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Einstein » do aug 25, 2011 12:02 pm

Ik wil wel eens cijfers zien w.b.t. die serotonineaffiniteiten, maar die zijn er waarschijnlijk weer niet :mad:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » do aug 25, 2011 12:04 pm

Einstein schreef:Ik wil wel eens cijfers zien w.b.t. die serotonineaffiniteiten, maar die zijn er waarschijnlijk weer niet :mad:


Haha, nee natuurlijk niet :p (nog niet....)
Van 4-FMP zijn ze er overigens wel, gebruikt uit mijn hoofd tot 2,5/ 3x minder serotonine dan MDMA.

Kijk als het bij 6-APB nou echt stukken minder zou zijn als bij MDMA, dan kan dat een groot voordeel zijn om 6-APB te gebruiken ipv MDMA, of ter afwisseling bijv.
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Einstein » do aug 25, 2011 12:08 pm

Ja, maar dan is het gevoel weer anders :P Lijkt me wel, gezien de reports
Ik heb net even gezocht, er is zelfs niet eens met volledige zekerheid bekend of deze stof überhaupt affiniteit heeft met de serotoninetransporter, het kan ook zijn dat het als agonist werkt op serotoninereceptoren, al lijkt het mij wel zeer waarschijnlijk dat het ook op SERT werkt.
Van 4-FMP had ik de cijfers gezien, dat verschil met MDMA is inderdaad significant :rock:
Did: espresso, energy drink, jenever, sigaren
To do: meer espresso, energy drink, jenever en sigaren

Geloof het of niet, het heeft mijn derde oog geopend; ik zie wat ik zie in slowmotiondimensies
Avatar gebruiker
Einstein
Koos Kansloos
Donateur
Offline
 
Posts: 11460
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:57 pm
Woonplaats: Een filiaal bij u in de buurt

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Saikedellik » do aug 25, 2011 2:52 pm

FRESH schreef:
Miele schreef:Denk wel dat het hard op je serotonine-receptoren werkt..


Vanwege je sociale activiteiten, of de day after of de dinsdag dip? Waaruit maak je dat op?

In mijn ogen kun je dan net zo goed MDMA nemen, is nog stukken goedkoper ook. Al heb ik het ook nog liggen om een keer te proberen :p

Day-after etc ben ik nu mee bezig, maar voel me redelijk helder.

Denk het vooral omdat ik ontzettend praterig was, iedereen aardig vond, vreemde mensen ook aansprak met "hoi ik ben aardig, jij ook?". En het feit dat ik 6-7 uur strak heb gestaan terwijl dat van MDMA maar 3-4 uur is.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » do aug 25, 2011 2:54 pm

Hoeveel mg heb je genomen "er is geen betere"?
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Saikedellik » do aug 25, 2011 5:34 pm

FRESH schreef:Hoeveel mg heb je genomen "er is geen betere"?

1 pellet, volgensmij 100mg..
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » do aug 25, 2011 7:51 pm

Miele schreef:
FRESH schreef:Hoeveel mg heb je genomen "er is geen betere"?

1 pellet, volgensmij 100mg..


Die dingen ken ik inderdaad. Wel erg prijzig voor 100mg, maar ik meen ook dat er 100mg inzit ja.
Ik heb het trouwens als poeder..
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Saikedellik » vr aug 26, 2011 2:33 am

Pellet zat gratis bij de bestelling van 5-APB, MXE, MDAI + MPA, dus vandaar dat ik die even geprobeerd had. Normaal is het idd wel duur, maar vanwege de egale werking (tov van MDMA met zijn vlagen), en 7 uur lang vond ik het eigenlijk ook het geld wel waard, als het wat gekost had zegmaar.
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor hurston » za aug 27, 2011 10:52 pm

Miele schreef:Prachtig spul dit, net XTC. Denk wel dat het hard op je serotonine-receptoren werkt, vond het zo relaxed om met allemaal mensen te praten, volledig onbekenden, peukjes bietsen etc... Heerlijk spul, jammer dat het zo duur is maar ik vind het zeker MDMA-kwaliteit hebben.


Nice dat je het toch nog hebt binnengekregen! :).
hurston
Experimenterende Gebruiker
Offline
 
Posts: 76
Geregistreerd: vr jul 01, 2011 9:08 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor Saikedellik » zo aug 28, 2011 12:31 am

Ja bij een andere vendor uiteindelijk, die eerste was iets mis gegaan met geld overmaken (heb uiteindelijk wel mn geld teruggekregen), en bij deze kon ik met creditcard betalen dus dat was nog beter eigenlijk. Binnen 2 dagen in huis!
Junk.
Avatar gebruiker
Saikedellik
Donateur
Offline
 
Posts: 1712
Geregistreerd: vr jun 03, 2011 4:30 pm

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor DonnieDarko1979 » wo okt 19, 2011 11:03 am

Ik zag hierboven bedragen staan van 45 euro per gram.
Is dit een 'normale' prijs?
Heb namelijk een vendor gevonden die voor een gram 35 euro vraagt.

Andere vraag aan jullie ervaren gebruikers, laten jullie het altijd testen?

Ben me steeds meer aan het verdiepen in de rc's.
Zit interessant spul tussen :grin:
Every living creature on earth dies alone
Avatar gebruiker
DonnieDarko1979
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 155
Geregistreerd: wo okt 19, 2011 10:33 am

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » wo okt 19, 2011 11:13 am

DonnieDarko1979 schreef:Ik zag hierboven bedragen staan van 45 euro per gram.
Is dit een 'normale' prijs?
Heb namelijk een vendor gevonden die voor een gram 35 euro vraagt.

Andere vraag aan jullie ervaren gebruikers, laten jullie het altijd testen?

Ben me steeds meer aan het verdiepen in de rc's.
Zit interessant spul tussen :grin:


45,-- is geen abnormale prijs hoor, zeker niet als je kijkt naar een aantal maanden geleden :p
Maar 35,00 is behoorlijk goedkoop, zeker als het echt een 'losse' gram betreft en je geen verzendkosten e.d. erbij hebt. Ik heb wel eens prijzen van 35,00 gehoord, maar dan moest je gelijk 5 gram halen bijvoorbeeld :-)
Ik heb 6-APB nog nooit laten testen, ik ken het spul en de bron is betrouwbaar.
Maar laten testen is altijd beter! :twisted:
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor DonnieDarko1979 » wo okt 19, 2011 11:30 am

Verzendkosten zijn niet meer dan € 5,40.

Wel vreemd. Ik was een beetje aan het rondkijken op de site en zag het volgende in beeld staan:
XXXXXXX are giving away free 500mg samples of 4-MEC included with the next 200 orders placed!

WTF
Every living creature on earth dies alone
Avatar gebruiker
DonnieDarko1979
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 155
Geregistreerd: wo okt 19, 2011 10:33 am

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » wo okt 19, 2011 11:45 am

DonnieDarko1979 schreef:Verzendkosten zijn niet meer dan € 5,40.

Wel vreemd. Ik was een beetje aan het rondkijken op de site en zag het volgende in beeld staan:
XXXXXXX are giving away free 500mg samples of 4-MEC included with the next 200 orders placed!

WTF


Wat is daar zo raar aan? :-) Ze kunnen toch gewoon een sample weggeven?
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor DonnieDarko1979 » wo okt 19, 2011 3:07 pm

Tja, ik ben dan zo eentje die denkt niets is voor niets.
Maar wel leuk dat ze het doen natuurlijk.

Van het weekend maar eens beraden of we een bestelling gaan plaatsen.
Every living creature on earth dies alone
Avatar gebruiker
DonnieDarko1979
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 155
Geregistreerd: wo okt 19, 2011 10:33 am

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » vr okt 21, 2011 2:52 pm

DonnieDarko1979 schreef:Tja, ik ben dan zo eentje die denkt niets is voor niets.
Maar wel leuk dat ze het doen natuurlijk.

Van het weekend maar eens beraden of we een bestelling gaan plaatsen.


Ze proberen gewoon wat goodwill te kweken en wie weet vind jij het wel heel relaxed spul en bestel je het een volgende keer mee? Zoiets? :)
FRESH
Offline
 

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor DonnieDarko1979 » vr okt 21, 2011 8:01 pm

Ja dat goodwill snap ik wel.
En wie weet, bevalt het idd wel goed. :grin:
Every living creature on earth dies alone
Avatar gebruiker
DonnieDarko1979
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 155
Geregistreerd: wo okt 19, 2011 10:33 am

Re: Benzo Fury (6-APB)

Berichtdoor FRESH » ma okt 24, 2011 1:11 pm

DonnieDarko1979 schreef:Ja dat goodwill snap ik wel.
En wie weet, bevalt het idd wel goed. :grin:


En ga je het de volgende keer bestellen :p
FRESH
Offline
 

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Research Chemicals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 4 gasten

Royal Queen Seeds banner