Homepage Drugs Trip Reports Verslaving Stimulanten Verdovende Middelen Tripmiddelen More...

Zamnesia banner   Drugs testen banner

Phenibut verslaving

Voor alle verslavingsverhalen over wiet, alcohol, heroïne, GHB, benzo's ,...

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » wo nov 11, 2015 8:30 am

Italiano schreef:Je bent je brein al hebben we meestal de illusie dat we daarboven staan oid

Alles wat je denkt, doet of niet doet wordt bepaald door stofjes.Daar is niet iedereen het over eens.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » wo nov 11, 2015 12:19 pm

Gestopt met alles, zonder gaba slaap ik niet. Laatst 5 nachten op rij wakker. Met 40mg temazepam slaap ik 2 uurtjes en dan met nog 20mg slaap ik nog 2 uurtjes. Daarna ben ik wakker. Zonder slaap ik niet.

Diazepam ook gehad van de huisarts. Hiermee slaap ik niet maar ga ik allemaal rare dingen doen, die ik de volgende ochtend niet meer weet en ik wordt er super vergeetachtig van.

Ja ik kijk uit. Nu 2 nachten gedaan en ga het niet langer dan een week doen. Gebruik het dan ook niet elke nacht.

Ik moet natuurlijk accepteren dat ik gewoon niet tot weinig slaap, maar het normale leven gaat ook door, en slaap toch wel graag.

Ik zie wel wat de tijd brengt. Op wat slaapmiddelen af en toe van de dokter dus af van alle andere drugs. YEAH!
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » wo nov 11, 2015 1:30 pm

Ik vind het wel bizar hoe erg de nasleep nog is terwijl je wel hebt afgebouwd. Sterkte.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » do nov 12, 2015 1:47 am

Raak nooit verslaafd aan gaba middelen. Mocht het tenminste werken op gaba. 4 uur slaap ik nu zo'n beetje per nacht. Ben dood op. Voor mijn verslaving sliep ik er makkelijk 12. Was altijd binnen 30 seconde in slaap en werd pas wakker als de wekker ging. Ging hij niet, dan sliep ik zo 12 uur. in elk geval nu nog steeds wakker terwijl ik toch 20mg tema op heb en 10mg diaz. Wordt er gek van. Anders maar een nachtje overslaan. Wellicht helpt dat om morgen wel te slapen. Ben er wel zo'n beetje klaar mee.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » do nov 12, 2015 5:55 am

Dat slapen kan zich wel redelijk goed herstellen, althans na een flinke g verslaving is dat zo. De eerste weken na mn verslaving sliep ik kut, de maanden erna redelijk. Inmiddels ben ik 3 jaar verder en slaap ik soms inderdaad ook het klokje rond. Moraal van het verhaal? Het slapen wordt spoedig een stuk beter maar voor het echte herstel zul je wel nog een tijd moeten wachten.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Perry » do nov 12, 2015 5:57 am

Misschien dat melatonine enigszins kan helpen? Raak je niet nu verslaafd aan benzo's. It's worth a shot.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Naturelover » do nov 12, 2015 3:39 pm

Ik heb dit topic net gelezen en ik vind het knap hoe je het hebt aangepakt. Hoop dat het slapen spoedig wat verbetert voor je; ik weet hoe slopend een opgestapeld slaaptekort kan zijn.

:wave:
I am nature
Avatar gebruiker
Naturelover
In Memoriam
Offline
 
Posts: 1210
Geregistreerd: wo maart 20, 2013 2:03 am

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » di nov 17, 2015 10:24 am

Ik slaap nu ongeveer 8 uurtjes, van knock out dosis GHB naar 40mg themazepam (om vervolgens een uurtje of 4 in het begin en later 8 uur te kunnen slapen (Dit duurde dus een dag of 6) over op 2 diaz en van plan die diaz snel af te gaan bouwen nu. Heb 6 dagen thema's gebruikt. Gelukkig hebben die thema's ervoor gezorgd dat ik in elk geval in het begin nog een paar uur per nacht pakte. ik ging eigenlijk van de ene in de andere ellende. Heb 6 dagen thema geslikt, maar als ik nu stop (al geprobeerd) slaap ik geen seconde en daar ben ik zo klaar mee. Daar kan ik niet meer tegen ondertussen. Dus nu over op de diaz. en die ga ik binnen een paar dagen afbouwen. In de hoop zelf te kunnen slapen. We gaan het zien! Hopelijk is de ellende bijna voorbij.

Blijkbaar als je helemaal stopt met pheni krijg je alsnog een soort rebound effect, waardoor je dus (wat ik heb gelezen op sommige fora) alsnog een aantal nachten niet slaapt en na een nacht of 4 eindelijk een uurtje of 3 pakt.

Dit zag ik dus helemaaaaaaaaal niet zitten.. Dus afspraakje huisarts...

Raak nooit verslaafd aan gaba achtige middelen, al geloof ik in deze theorie:


Italiano schreef:Ik kwam deze week wat interessante informatie tegen over phenibut waar ik eerder nog niet van op de hoogte was. Ik weet niet in hoeverre het direct relevant is voor dit topic, maar dacht...ik deel het toch maar even.

Uit recent onderzoek (zie hieronder) is gebleken dat een groot gedeelte van het effect van phenibut niet wordt veroorzaakt doordat het een GABA-B agonist is, maar doordat het bindt aan de α2-δ subunit van voltage-dependent calcium channels in het CNS. Phenibut is daardoor qua werking veel meer vergelijkbaar met de werking van pregabaline (Lyrica), namelijk niet (in)direct op GABA.

"R-phenibut is responsible for the pharmacological activity of racemic phenibut, and this activity correlates with its binding affinity for GABAB receptors. In contrast, S-phenibut does not bind to GABAB receptors. In this study, we assessed the binding affinities of R-phenibut, S-phenibut, baclofen and gabapentin (GBP) for the α2-δ subunit of the voltage-dependent calcium channel (VDCC)"

"Our data suggest that the binding affinity of R-phenibut for the α2-δ subunit of the VDCC is 4 times higher than its affinity for the GABAB receptor"

bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26234470

"Neither pregabalin nor gabapentin appears to mimic GABA or enhance the action of GABA pharmacologically, suggesting that direct or indirect effects on GABA receptors do not contribute significantly to their pharmacological actions"

bron: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17126531

Bij de bijwerkingen van Lyrica staan de volgende ontwenningsverschijnselen opgenoemd:

"Withdrawal symptoms
After discontinuation of short-term and long-term treatment with pregabalin, withdrawal symptoms have been observed in some patients. The following events have been mentioned: insomnia, headache, nausea, anxiety, diarrhoea, flu syndrome, nervousness, depression, pain, convulsion, hyperhidrosis and dizziness, suggestive of physical dependence."

bron: http://www.medicines.org.uk/EMC/medicin ... +Capsules/


Aangezien ik na mijn laatste dosis toch een lichte vorm van afkick (rebound wellicht, maar voelde net als afkick) had, en door ghb te nemen werd deze afkick alleen maar versterkt. 20 mg diazepam op dat moment van de dokter deed de afkick verschijnselen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Alleen slaap bleef een probleem. Verder het angstige, overgevoelig voor licht, geluid en geur, het super apatisch zijn, steeds moeten overgeven, niet kunnen eten, wel eten -> overgeven. Dit was na 1x 20 mg diaz echt direct verdwenen. Dus wellicht dat diaz ook voor een gedeelte phenibut afkick kan opvangen, net als bij ghb. Ik denk het wel.

Toch wil ik nog gebruik maken van het nazorg traject. Intake vorige week gehad, niet bij de kliniek waar ik ingeschreven stond (ben na 3 maand nog steeds niet aan de beurt), maar bij een ver weg, waar ik direct terecht kon voor een intake. Hopelijk hebben ze snel plek en kan ik alsnog geholpen worden. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er meer inzicht komt in het stofje phenibut. Het lijkt zo onschuldig en ik begrijp dat het voor mensen die willen afkicken van GHB ideaal is. Maar zodra je verslaafd bent heb je toch echt een probleem en om er vanaf te komen is toch echt geen pretje!

Dus kinders, blijf van het goedje af, of gebruik het niet langer dan 5 dagen met minimaal een stop van 3 dagen, aangeraden wordt 5 tot 7. Vooral als je hoge dosissen gebruikt. Want na net een paar dagen teveel phenibut (meer dan 5) heb je deze ellende al, stop je dan cold turkey, dan heb je al last van afkick, die duurt ongeveer een week. Je slaapt dagen niet en daarbij heb je last van nog 10000 andere dingen. Het is echt een gemeen goedje.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » wo nov 18, 2015 8:58 am

Gister 20mg diaz, 3 uurtjes goed geslapen en daarna ben ik meer wakker dan dat ik slaap. Die klinieken tegenwoordig zijn ook echt om te huilen.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » do nov 19, 2015 8:32 am

Mag wel in de krant.. 30 november heb in eindelijk een gesprek met een verslavingsarts. Ruim 3 maanden later. Bij een kliniek hier ver weg. Wel stellen ze erg vreemde voorwaarden, maar ik ga eerst dat gesprek maar eens afwachten.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » do nov 19, 2015 4:52 pm

En ben ook eindelijk uitgenodigd voor een intake gesprek bij de kliniek waar ik me in begin van dit topic had ingeschreven. Wat bleek het probleem. De brief van de huisarts was niet ondertekend, maar ben daar nooit over geïnformeerd. Na het opnieuw aanmelden van 3 weken terug met een nieuwe brief kreeg ik vandaag eindelijk bericht dat beide aanvragen niet in behandeling genomen konden worden. Huisarts gebeld en gevraagd een ondertekende brief te faxen, dus kreeg ik vandaag eindelijk een uitnodiging voor een intake 3 december. Ik ga 30 november naar mijn eerste consult ver weg, blijkt dat dat dagbehandeling verplicht is en deze gesprekken alleen begeleidigende gesprekken zijn. Aangezien ze aangeven dat de echte behandeling pas start in januari. Wacht ik liever de kliniek hier in de buurt af, wellicht dat het daar zonder behandeling kan, maar alleen met nazorg. Ze willen me namelijk 2 maanden opnemen, zodat ik clean blijf van alle midellen. Ik kan je vertellen dat ik al weken geen phenibut meer gebruik, en dit ook echt niet ga doen. Dus waarom moet ik 2 maanden een dagbehandeling gaan volgen, zodat ik clean ben. Tevens ben ik tegen die tijd al een maand of 3 clean. Lijkt me verder niet nodig. Heb het idee dat die zorginstellingen hier in Nederland niet zo goed weten waar ze mee bezig zijn en alleen maar geld willen verdienen. Volgens mij ben ik nog beter af zonder alle zorg!
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Exceptional » vr nov 20, 2015 11:13 pm

PussyLounge schreef:Volgens mij ben ik nog beter af zonder alle zorg!

Je bent al zo ver gekomen zonder hulp! Dat laatste stukje moet dan toch ook wel lukken?

Of heb ik ergens overheen gelezen?
Don't ask me nothing about nothing, I just might tell you the truth.
Avatar gebruiker
Exceptional
Cynic
Donateur
Offline
 
Posts: 3568
Geregistreerd: ma feb 21, 2011 11:47 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » di nov 24, 2015 1:14 pm

De NVWA gaat op 1 december besluiten of phenibut wel of niet verboden wordt. Althans, in te voeren is naar Nederland. Mocht dit niet meer ingevoerd kunnen worden zullen heeeel veel mensen een probleem hebben. Er is weinig inzicht in en alle mensen die verslaafd zijn zullen een experiment worden.

Velen van jullie hebben misschien al gemerkt dat het bij sommige vendors slecht verkrijgbaar is. Ik heb helaas geen tekstuele bron die bovengenoemd bevestigd. Echter wil ik ieder die verslaafd is toch adviseren ermee te stoppen, net als ik genoeg te kopen en het af te gaan bouwen!
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Prototype » di nov 24, 2015 7:05 pm

PussyLounge schreef:De NVWA gaat op 1 december besluiten of phenibut wel of niet verboden wordt. Althans, in te voeren is naar Nederland. Mocht dit niet meer ingevoerd kunnen worden zullen heeeel veel mensen een probleem hebben. Er is weinig inzicht in en alle mensen die verslaafd zijn zullen een experiment worden.

Velen van jullie hebben misschien al gemerkt dat het bij sommige vendors slecht verkrijgbaar is. Ik heb helaas geen tekstuele bron die bovengenoemd bevestigd. Echter wil ik ieder die verslaafd is toch adviseren ermee te stoppen, net als ik genoeg te kopen en het af te gaan bouwen!

Slecht verkrijgbaar?
Het staat zelfs op de site waar ik m'n nootropics vandaan haal. :p
I'll make my own drugsforum! With blackjack and hookers!
In fact, forget the forum!
BEK HOUWE, NEUS VOLSTOUWE.

Frog schreef:Predatorprotomotherucking t rex
Avatar gebruiker
Prototype
Harder dan de rest
Donateur
Offline
 
Posts: 7474
Geregistreerd: do aug 01, 2013 11:57 pm
Woonplaats: The Void

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Italiano » di nov 24, 2015 9:21 pm

PussyLounge schreef:De NVWA gaat op 1 december besluiten of phenibut wel of niet verboden wordt. Althans, in te voeren is naar Nederland.

Ik heb helaas geen tekstuele bron die bovengenoemd bevestigd.

Van wie heb je die informatie dan?
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » wo nov 25, 2015 6:40 am

Italiano schreef:
PussyLounge schreef:De NVWA gaat op 1 december besluiten of phenibut wel of niet verboden wordt. Althans, in te voeren is naar Nederland.

Ik heb helaas geen tekstuele bron die bovengenoemd bevestigd.

Van wie heb je die informatie dan?


Uit een brief van post.nl
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Italiano » do nov 26, 2015 8:08 pm

Helder.
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor someone » di dec 01, 2015 3:01 pm

Ik heb niet de hele topic gelezen maar ik moet zeggen dat ik het enorm knap vind van PussyLounge dat ze op eigen wilskracht (en enige medicatie) tot hier gekomen is, een phenibut verslaving is immers vergelijkbaar met een ghb-verslaving, en ik weet uit eigen ervaring dat dit geen walk in the park is.

Wat me opvalt is dat er bij de ontwenning van phenibut (te) vaak gebruik wordt gemaakt van benzodiazepinen (de bekende pammetjes) om de ontwenningsverschijnselen (zoals bijvoorbeeld slaapstoornissen) tegen te gaan. Phenibut is hoofdzakelijk actief op de gaba-b receptor terwijl de pammetjes op de gaba-a receptor werkzaam zijn, daarbij zijn de pammetjes op hun beurt ook weer verslavend. Daarentegen is baclofen (wat ook bij alcohol- en ghb-ontwenning wordt ingezet) ook actief op de gaba-b receptor en kan daarom bij phenibut ontwenning wellicht een betere keuze dan de pammetjes zijn. Daarbij is baclofen minder verslavend dan de pammetjes en waarschijnlijk ook een steun in de rug als terugvalpreventie, net zoals dat bij alcohol- en ghb-verslaving ook het geval is. De molecuulstructuur van phenibut lijkt ook erg op die van baclofen.
Ook schijnt phenibut een soortgelijke werking op het gaba-systeem te hebben als gabapentine en pregabaline (Lyrica), dus zou bijvoorbeeld Lyrica ook kunnen worden ingezet bij de ontwenning van phenibut.

Zelf ben ik van een zeer ernstige gbl-verslaving afgekickt d.m.v. een combinatie van baclofen en Lyrica, ik gebruikte elk uur, en om nog een paar uurtjes te kunnen slapen een dubbele knock-out dosis. De ontwenning van gbl bleek door de hulp van deze medicatie echter reuze mee te vallen, anders dan de vreselijke ervaringen die ik zonder deze medicatie bij eerdere pogingen had opgedaan. Ik gebruik nog steeds een onderhoudsdosis baclofen in het kader van terugvalpreventie, en ook bij mij blijkt het een zeer goede zuchtremmer te zijn.
Ik heb mijn ervaringen met het NISPA gedeeld, en nu wordt baclofen door veel verslavingsinstanties bij ghb-ontwenning en terugvalpreventie gebruikt. Ik was hiermee zelfs in een uitzending van 1 Vandaag te zien.

Volgens mij is baclofen en Lyrica ook heel goed bij phenibut ontwenning te gebruiken, het zou me verbazen als het niet zo was.

Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Phenibut
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor someone » di dec 01, 2015 3:29 pm

@PussyLounge: ik heb dat artikeltje over dat onderzoek wat je hebt geplaatst eens bekeken, maar blijkbaar heeft phenibut dus niet zo veel affiniteit met gaba-b receptor te hebben als ik dacht.
Wel wordt hierin nog eens bevestigd (net als op Wikipedia) dat de werking lijkt op die van Lyrica.
Zoals je zelf al schrijft kan de ontwenning van Lyrica ook vervelende gevolgen hebben, en dat kan ik uit eigen ervaring bevestigen, echter als je Lyrica langzaam genoeg afbouwt zijn deze goed onder controle te houden.
someone
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 116
Geregistreerd: zo dec 01, 2013 7:13 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » vr dec 04, 2015 10:49 am

Al een tijdje niet online geweest en totaal niet meer actief momenteel. Ik kijk alleen af en toe of er reacties zijn.
Ik weet wel dat ghb nemen tijdens de afkickverschijnselen van phenibut de afkickverschijnselen niet verminderde. Dus ik denk dat ik in elk geval met zekerheid kan zeggen dat het niet zoals ghb direct op je gaba b werkt. Ik denk inderdaad dat het in het rijtje benzo's thuis hoort. Tja, slaap was altijd de issue bij mij. Is het nog. Ik slaap helaas niet goed, ben vaak wakker en slaap ook relatief kort, uurtje of 6-7 nu. Ik was natuurlijk gewend om lekker 10 uur per nacht te pakken tijdens mijn phenibut gebruik. Overigens ook ervoor. Het heeft helaas gewoon tijd nodig om zich allemaal te herstellen. Na een jaar benzo gebruik in hoge doseringen slaap je ook niet gelijk goed. Dit realiseer ik me nu goeden uiteindelijk zal alles zeer zeker weer herstellen. Wellicht had ik het langzamer moeten afbouwen? Wie zal het weten? Ik weet wel dat het echt een heel erg gemeen goedje is en dat ik iedereen aanraad het echt niet meer dan 5 dagen achtereen te gebeuiken met minimaal een tussenstop van 2 dagen. De afkick zette bij mij vaak na een uur of 36 in en werd dan binnen een uur of 4 echt 'ondraaglijk' en dit gevoel houdt minstens 2 dagen aan en begint dan langzaam af te nemen. Tijdens de afstap van een gram of 8 naar 5,5 heb ik me zeker 10-12 dagen niet 'normaal' gevoeld. Alleen mensen die zelf phenibut afkick hebben meegemaakt snappen wat ik bedoel. Het is ook niet te vergelijken met GHB afkick. Ik kan uit ervaring zeggen dat GHB afkick wellicht lichamelijk zwaarder is. Geestelijk is GHB afkick een eitje, vergeleken met phenibut afkick. Phenibut afkick is in mijn beleving veel zwaarder dan GHB afkick. Phenibut is leuk om een avondje te proberen, maar het meerdere dagen achter elkaar gebruiken raad ik iedereen af!
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Fedex » ma dec 07, 2015 1:09 pm

Hoe is je intake verlopen, ik ben benieuwd naar het laatste zetje hulp?

Sterkte!
Fedex
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 189
Geregistreerd: di mei 19, 2015 4:03 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » di dec 15, 2015 1:44 am

1 maart kan ik beginnen. Duurt nog een eeuwigheid maar is beter dan niks. Ik weet niet of er mensen zijn die verslaafd zijn aan phenibut en ongetwijfeld merken dat het overal uit de schappen is. Het bericht was dus inderdaad waar. Verboden voedsel, dus niet meer in te voeren van buiten de eu, mocht je hooked zijn. 1 tip. Zoek een vendor in Europa die het nog verkoopt en koop zoveel mogelijk in en ga afkicken!
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » di dec 15, 2015 8:11 am

Koop de benodigde dosis in om af te kicken zul je bedoelen. :p
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Italiano » di dec 15, 2015 1:13 pm

PussyLounge schreef:Ik weet niet of er mensen zijn die verslaafd zijn aan phenibut en ongetwijfeld merken dat het overal uit de schappen is. Het bericht was dus inderdaad waar. Verboden voedsel, dus niet meer in te voeren van buiten de eu, mocht je hooked zijn. 1 tip. Zoek een vendor in Europa die het nog verkoopt

Bij twee bekende vendors in de USA wordt het nog gewoon verkocht...

Zou ook nog steeds graag een betere bron zien dan "de brief van post.nl".
Avatar gebruiker
Italiano
Wijs Gebruiker
Offline
 
Posts: 1036
Geregistreerd: zo jan 08, 2012 1:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Perry » di dec 15, 2015 1:19 pm

Mijn Britse vendor verkoopt 't ook nog gewoon...
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » di dec 15, 2015 3:22 pm

Ik heb gezocht maar kon geen EU of FDA ban ontdekken. Wel berichten dat ebay en amazon (mogelijk onder druk van de FDA) het uit de schappen heeft gehaald.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » wo dec 16, 2015 12:51 pm

Italiano schreef:
PussyLounge schreef:Ik weet niet of er mensen zijn die verslaafd zijn aan phenibut en ongetwijfeld merken dat het overal uit de schappen is. Het bericht was dus inderdaad waar. Verboden voedsel, dus niet meer in te voeren van buiten de eu, mocht je hooked zijn. 1 tip. Zoek een vendor in Europa die het nog verkoopt

Bij twee bekende vendors in de USA wordt het nog gewoon verkocht...

Zou ook nog steeds graag een betere bron zien dan "de brief van post.nl".


Bestel maar, zullen niet aankomen. Valt inmiddels onder nvwa en is daar verboden. Dus je mag het niet invoeren. Verboden voedsel mag je niet invoeren. Post wordt gecontrolleerd op verboden waar als het van buiten de EU komt. Daar is neem ik aan niks moeilijks aan te begrijpen? Dus succes met bestellen.

Niet een Nederlandse vendor verkoopt het meer, wellicht moet je je verdiepen in wat de NVWA verbied?! En wat je wel en niet mag invoeren via post binnen en buiten de eu.
Laatst bijgewerkt door PussyLounge op wo dec 16, 2015 12:59 pm, in totaal 1 keer bewerkt.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor PussyLounge » wo dec 16, 2015 12:53 pm

Perry schreef:Mijn Britse vendor verkoopt 't ook nog gewoon...


Binnen eu is geen controle op post, dus zal je gewoon nog kunnen halen. Buiten Europa zal je het niet kunnen invoeren. Want het is verboden voedsel. Test het uit zou ik zeggen. Vooral als je verslaafd bent.
PussyLounge
Belezen Gebruiker
Offline
 
Posts: 150
Geregistreerd: do aug 20, 2015 10:34 pm

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor Perry » wo dec 16, 2015 1:03 pm

Is er niet zoiets als een wet die stelt dat men op de hoogte moet zijn van het bestaan? Een informeringsplicht van de overheid ofzo, die de wet kan doen vervallen indien niet nageleefd.
Avatar gebruiker
Perry
Intensive Care Bear
Donateur
Offline
 
Posts: 13206
Geregistreerd: do jul 21, 2011 6:03 pm
Woonplaats: Stim City

Re: Phenibut verslaving

Berichtdoor djeemen » wo dec 16, 2015 1:06 pm

PussyLounge schreef:Bestel maar, zullen niet aankomen. Valt inmiddels onder nvwa en is daar verboden. Dus je mag het niet invoeren. Verboden voedsel mag je niet invoeren. Post wordt gecontrolleerd op verboden waar als het van buiten de EU komt. Daar is neem ik aan niks moeilijks aan te begrijpen? Dus succes met bestellen.

Niet een Nederlandse vendor verkoopt het meer, wellicht moet je je verdiepen in wat de NVWA verbied?! En wat je wel en niet mag invoeren via post binnen en buiten de eu.


Er worden gewoon XTC pillen per post naar binnen- en buitenland verstuurd, dus problemen met de post hoeven niet direct een probleem te vormen. Een verbod op in- en verkoop voor vendors zou op korte termijn echter wel lastig voor ze zijn.
Perspectief is alles.
djeemen
Bewuste Gebruiker
Offline
 
Posts: 620
Geregistreerd: di apr 29, 2014 12:29 pm

VorigeVolgende

  • Gelijkaardige topics
    Reacties
    Bekeken
    Laatste post

Keer terug naar Verslaving - Downers

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

Royal Queen Seeds banner